Örök sebet hordoz - Meghan Markle volt férje előtt még mindig tilos kiejteni a hercegné nevét

házasság válás Meghan Markle Travel Engelson
Meghan Markle és Travel Engelson 2004-ben találkoztak először, hét évvel később pedig hivatalosan is összekötötték az életüket. A házasság nem tartott sokáig, két évvel később a válás mellett döntöttek. Bár úgy tűnik, hogy Meghan volt férje továbblépett, ennyi idő elteltével sem örül neki, ha a volt hercegné neve szóba kerül a jelenlétében. 

Az egykori pár 2004-ben egy hollywoodi bárban ismerkedett meg egymással, gyorsan egymásba szerettek, és hamar összeköltöztek. Hét évig randevúztak, mielőtt 2011-ben összeházasodtak egy jamaicai tengerparton.

A kapcsolatuk alatt főleg Engelson volt a fő kenyérkereső, Meghan küzdött azért, hogy színésznőként érvényesülni tudjon, akkori férje pedig mindenben támogatta. Akkor kezdtek elhidegülni egymástól - legalábbis Meghan Trevortól - mikor a színésznő megkapta Rachel Zane szerepét a Suits című sorozatban és Torontóba költözött. Engelson alig akart hinni a fülének, mikor 2013-ban Meghan azzal hívta fel, hogy válni akar.

Trevor Engelson és felesége, Tracey Forrás: Getty Images/2018 Michael Kovac/Michael Kovac

Engelsonnak azóta sikerült továbblépnie, 2019-ben újranősült, Tracey Kurland örökösnőt vette el, akivel két közös kislányt nevelnek. Bár úgy tűnik, Trevornak nagyon szép élete van, sikeres producer, boldog családapa, a jelenlétében azonban még mindig nem szabad kimondani Meghan nevét. Nem volt egyszerű számára a felejtés, miután volt felesége összejött Harry herceggel, folyton a nyilvánosság középpontjában voltak, ez biztosan megnehezítette a továbblépést - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.