Meghan Markle kegyetlenül elbánt volt férjével: teljesen összetörte

válás Meghan Markle férj Trevor Engelson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feltörekvő színésznőként Meghan Markle még egy producer, Trevor Engelson felesége volt, de - mint az ismert - házasságuk nem tartott holtodiglan. A válás megviselte a férfit, vagyis inkább az, ahogy Meghan kezelte őt. 

Meghan Markle karrierje kezdetén Trevor Engelson producer felesége volt. 2004-ben kezdtek el randizni, majd 2011-ben mondták ki a boldogító igent, ami végül egyikük számára sem volt az. Meghan Markle és férje kapcsolatát a távolság tette tönkre, a férfi Kaliforniában dolgozott, míg a hercegné Torontóban forgatott.

Meghan Markle a Suits című sorozatban Forrás: AFP

2013-ban váltak el, az ügyet pedig nem kezelte Meghan elég korrektül. Postán küldte vissza a férfinak az eljegyzési gyűrűjét, állítólag úgy bánt vele, mintha egy kosz lenne a cipője talpán. Ez a lépés- érthetően- teljesen megsértette a producert, aki alig tudta kordában tartani dühét és szomorúságát. Ezt a viselkedést még Meghan egykori legjobb barátnője sem nézte jó szemmel. "Az egész, ahogy az ügyet kezelte... Trevor úgy érezte, mintha kihúzták volna a lába alól a talajt. Összetört" - mondta Ninaki Priddy.

Meghan mindent a palotában hagyott és távozott - így hagyta ott a királyi családot Sussex hercegnéje - Videó

Meghan Markle, sussexi hercegnét zavarták a címmel járó feladatok, így úgy döntött távozik a palotából. Így hagyta ott a királyi családot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.