Ezek a csillagjegyek lesznek a szeptember mázlistái: te közöttük vagy?

Forrás: Shutterstock -
Szűz csillagjegy asztrológus kommunikció információáramlás
Nem kényeztetnek minket a bolygók szeptemberben. A Merkúr, ami többek között a kommunikció, az utazás és az információáramlás planétája szeptember közepéig hátrafelé tartó mozgást végez az égen, ami az érintett területeken zűrzavarokhoz és káoszhoz vezethet. Elit Chelsea asztrológus elárulta, melyik négy jegy lesz az, aki a hátráltató tényezők ellenére is jól boldogul majd a következő hónapban. 

Szűz

Augusztus 23 és szeptember 22 között a Nap a Szűz jegyében tartózkodik, így ennek a csillagjegynek a képviselői a hónap főszereplői.

Ikrek

Az asztrológus szerint a másik szerencsés csillagjegy az Ikrek lesz 2023 szeptemberében. Elmondta, hogy ebben a hónapban sok mindent el tudnak intézni, bár lehet, többször is neki kell futniuk. Chelsea felhívja a figyelmet, hogy a csillagjegy szülöttei elfoglaltak lesznek, de munkájuk most kifizetődik.

Négy csillagjegy igazán szerencsés lesz szeptemberben Forrás: Shutterstock

Nyilas

A Chelsea szerint a Nyilas karrierjében hatalmas pozitív fordulat áll be. „Ha mostanában keményen dolgozott, végre itt van az aratás ideje" - mondta és hozzátette, hogy a szeptember arra is megfelelő időszak a Nyilas számára, hogy új ötletekkel álljon elő.

Halak

Míg a Nyilasok a szakmai életükben, a Halak a romantikus kapcsolataikban lesznek szerencsések. Aki sokáig társtalan volt, most esélyt kap arra, hogy megtalálja a párját. Az asztrológus a kapcsolatban élő Halaknak azt üzente, legyenek bátrak és proaktívak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.