Magadra ismersz? Csillagjegyed alapján ezek a legidegesítőbb tulajdonságaid

asztrológia csillagjegy horoszkóp magazin legidegesítőbb tulajdonság
Bár szeretnénk azt hinni magunkról, hogy mi mindent jól csinálunk, valójában senki sem tökéletes és biztos fogunk találkozni 1-2 emberrel az életünk során, akit idegesíteni fog, hogy olyanok vagyunk, amilyenek. Minden ember más, és kár lenne általánosítani, ugyanakkor a horoszkópunk alapján azért lehet arra következtetni, hogy mik a legidegesítőbb tulajdonságaink.

Bak


A Bakok nagyon keményen dolgoznak, mivel nagyon fontos számukra az elismerés és az anyagi javak. Ezzel nem is lenne gond, ha nem lennének annyira öntörvényűek és nem gondolnák azt, hogy mindig nekik van igazuk. Ráadásul azáltal, hogy állandóan önmagukra koncentrálnak, az empátia sem az erősségük.

Forrás: Shutterstock

Vízöntő

A Vízöntő egy rendkívül intelligens, kreatív, individualista csillagjegy, aki hamar türelmetlen lesz azokkal szemben, akiket kevésbé tart intelligensnek. Állandó szabadságvágya és félelme az elköteleződéstől elég frusztráló tud lenni, arról nem is beszélve, hogy érzelmileg is távolságtartó, ami megnehezíti, hogy közel kerüljünk hozzájuk.

Halak

A Halak a legérzékenyebb és legromantikusabb csillagjegy az összes közül, ami nagyon szerethetővé teszi, ugyanakkor néha már az ember agyára megy ez a túlzott érzékenység. Ők azok, akik állandóan csak álmodoznak, meg akarnak menteni mindenkit, közben pedig nehezen menedzselik a saját életüket.

Kos

A Kos az egyik legegoistább csillagjegy, rögtön dühbe jön, ha a dolgok nem úgy mennek, ahogy ő elképzelte. Szeret irányítani, dominálni, kapkod és ezáltal hajlamos olyan döntéseket hozni, melyeket később megbán.

Bika

A Bikák rendkívül praktikus, anyagias emberek, nagyon makacsok, ha valamit a fejükbe vettek, akkor a végletekig ragaszkodnak hozzá. Hedonista életmódjuk önzővé teszi őket, ugyanakkor birtoklási vágyukkal ki tudják partnerüket kergetni a világból.

Ikrek

Az Ikrek igazi társasági emberek, akiket általában mindenki kedvel, ugyanakkor épp emiatt nagyon felszínesek és megbízhatatlanok tudnak lenni. Nekik nagyon fontos az állandó újdonság, emiatt a hűség nem az erősségük, ráadásul soha nem tudhatjuk, hányadán állunk velük, mivel a hangulatuk rendkívül változékony.

Rák

A Rák családszerető és nagyon érzékeny csillagjegy, ő aztán imád lelkizni. Úgy kell vele bánni, mint a hímes tojással, mivel mindenen megsértődik, ami lássuk be, nagyon fárasztó egy idő után.

Forrás: Shutterstock

Oroszlán

Az Oroszlánnak hatalmas a szíve, ugyanakkor baromi idegesítő, hogy állandóan a középpontban akar lenni, és kiborul, ha nem kapja meg a kellő figyelmet. Igazi drámakirály(nő), ráadásul nagyon kényes, lusta, azt hiszi, hogy állandóan körülötte forog a világ (pedig nem).

Szűz

A Szűz az egyik legkritikusabb csillagjegy, kontrollmániás és maximalista, amivel nem csak saját magát, de másokat is kikészít. Rend- és tisztaságmániája egyenesen őrületbe kergeti az embert, de a legidegesítőbb az benne, hogy a legapróbb dolgoknak is hatalmas feneket kerít.

Mérleg

A Mérleg legidegesítőbb tulajdonsága, hogy nehezen hoz döntéseket és hiába kér segítséget, a végén csak a saját feje után megy. De azért előtte napokat gondolkozik rajta, majd utána is, hogy biztosan jó döntést hozott-e.

Skorpió

A Skorpió sokak szerint a legveszélyesebb csillagjegy. Velük vigyázni kell, mert nagyon bosszúállóak és nem áll távol tőlük a manipuláció. Szenvedélyesek, ami nagyon vonzóvá teszi őket, ugyanakkor kiszámíthatatlanok és nem érdemes velük rosszban lenni.

Nyilas

A Nyilasok legidegesítőbb tulajdonsága, hogy nehezen vállalják a felelősséget, egyrészt mert rettegnek az elköteleződéstől, másrészt félnek a csalódástól. Tele vannak kalandvággyal, rengeteg energiájuk van, ami néha már nagyon fárasztó, ahogy az is, hogy hajlamosak meggondolni magukat, ami miatt megbízhatatlannak tűnnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.