Tragikus hirtelenséggel,43 éves korában elhunyt az Emmy-díjas színész

gyertya, gyász, halál, haláleset
depresszió halál gyász Billy Miller
Két nappal a 44. születésnapja előtt távozott az élők sorából Billy Miller. Az Emmy-díjas színész számos televíziós sorozatban játszott, de talán legismertebb szerepe Jason Morgan karaktere volt az ABC sorozatában, a "General Hospital"-ban.

Billy Miller pénteken hunyt el a texasi Austinban, két nappal a 44. születésnapja előtt. Menedzsere vasárnap erősítette meg a szomorú hírt.

A színész mániás depresszióval küzdött, amikor meghalt"

– áll a közleményben, arról azonban nincs információ, hogy mi volt a halála oka.

43 évesen hunyt el az Emmy-díjas színész Forrás: Getty Images via AFP/2011 Getty Images/David Becker

Miller számos televíziós sorozatban játszott, de talán legismertebb szerepe Jason Morgan karaktere volt az ABC sorozatában, a General Hospitalban. Ezt a szerepet 2007 és 2012 között, majd 2014 és 2019 között játszotta. A sorozatban nyújtott alakításáért Billy Miller három alkalommal is elnyerte a Daytime Emmy-díjat. Az egyiket a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában, míg a másik kettőt a legjobb férfi főszereplő kategóriában — írja a Variety.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.