Az egyszemélyes vacsora is bulinak számít egy étteremben: 18%-os szervizdíjat számoltak fel

Forrás: Reddit/TRTL2k -
vietnámi étterem szolgáltatási díj vacsora
Hatalmas felháborodást váltott ki egy Californiában található vietnámi étterem intézkedése. Kiderült, hogy minden vendégüknél 18 százalékos szolgáltatási díjat számítanak fel "egy vagy több fős bulik" esetén.
Buliként tekintenek egy egyszemélyes vacsorára a vietnámi étteremben: 18 százalékos szolgáltatási díjat számoltak fel Forrás: Reddit/TRTL2k

A férfi - érthető módon - nagyon mérges lett, amiért automatikusan felszámolták neki ezt a szolgáltatást, látta ugyanis, hogy a vendégek bőséges borravalót is hagynak. Elmondása szerint találkozott már olyannal, hogy egy szórakozóhelyen plusz díjat kell fizetni egy nagyobb buli esetén, de olyat még sosem látott, hogy egy egyszemélyes vacsoráért is extra díjat számolnak fel, ráadásul bulinak titulálják.

Több Reddit-felhasználó is kifejezte felháborodását, azt írták, biztosan nem fizették volna ki a szolgáltatás díját, ugyanis törvénybe ütközik, hogy nem szóltak róla előre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.