Heti szerelmi horoszkóp 2023. szeptember 23-29.: Egy ölelés csodát tehet

Forrás: Shutterstock -
szerelmi horoszkóp hatás konfliktus párkapcsolat
A következő napokban lehetnek félreértések, sőt sértődés a párkapcsolatokban és a párt keresők életében is. Ezt ugyanakkor a másikra való figyelemmel, szeretettel, sőt, csupán egy öleléssel is könnyedén elkerülhetitek.

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos
Ismét beigazolódik, hogy a nézeteltéréseket minél előbb tisztáznotok kell, mert ha hagyjátok elmérgesedni a helyzetet, akkor mindketten egyre ingerültebbek lesztek. Amíg a hétvége szerelmesnek, a hét eleje kompromisszum késznek ígérkezik, addig a pénteki telihold konfliktus veszélyt jelez. Ennek tudatában egyeztessetek! És nem lesz baj...

Szingli Kos
Igencsak változékony hét elé nézel. Hétvégén erősen érzed a valakihez tartozás vágyát. Hét elején tanácsos mindenféle beszélgetésbe bekapcsolódnod. Tedd ezt addig, amíg a pénteki telihold nem érezteti a hatását, mert akkor már nehéz lesz sértődés nélkül hangot adni a véleményednek. Ez a telihold most neked nem kedvez, érzékeny és sértődékeny leszel.

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika
Minél szebb egy hétvégétek, annál nehezebb a hétköznapok szürkeségét elviselnetek. És ilyenkor több a csattanás. Tehettek, tehetnétek ez ellen például azzal, hogy a szokásaitoktól eltértek. Ne ott vásároljatok, ahol eddig, ne a konyhában vacsorázzatok, ha lehetséges. Egyik este elmehetnétek moziba vagy színházba. Nem kell megvárnotok a hétvégét. Az ilyen programok fűszerezik meg a kapcsolatot.

Szingli Bika
Sokan a szokásaik rabjai. Te hogy állsz ezzel? Természetes, ha bizonyos rutin biztonságot ad. De az égi folyamatok szerint jót tenne a lelkednek, ha most kicsit eltérnél, és kipróbálnál más dolgokat, ízeket, színeket, helyszíneket, mint eddig. Ezzel feldobhatod a hangulatodat, és nőhet a pozitív kisugárzásod, a népszerűséged. Ez nem csak akkor kedvező, ha párt keresel...

Forrás: Shutterstock

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek
A szerelmed reklamálni fog, ha nem figyelsz rá. Az égi folyamatok szerint ezen a héten gyakran elkalandozik a figyelmed, és csak fizikailag vagy jelen. Ebből előbb-utóbb konfliktus lesz. Könnyen megelőzheted, ha felhatalmazod őt arra, hogy öleljen meg, és fogja meg az arcodat, ha nem figyelsz rá! A gyengédség minden vitát okafogyottá tehet...

Szingli Ikrek
Nem fogsz a feneked ülni sem a hétvégén, sem a hét során. Búcsúzik a szeptember, és te nem értél még a listád végére. Millió dolgot terveztél, amelyek nemcsak hasznosak, de elégedettséggel is eltöltenek, amint kipipálhatod őket. Eközben jó lenne, ha megjutalmaznád magad. Nem kell nagy összeget költened például egy arcpakolásra vagy habos kávéra... Egy ölelés is csodát tehet ezen a héten.

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák
A bolygók szerint a konfliktusaitok többsége a pénz miatt lehet a hét során. Nem tragédia, ha nem értetek egyet, de a cél az, hogy megtaláljátok a közös nevezőt. A pénz kicsit kényesebb, mint más témák, mert nem tanultátok meg, hogyan kezeljétek. Ha mertek őszinték lenni és kimondani, hogy nektek mi okoz problémát, akkor közelebb kerültök a megoldáshoz.

Szingli Rák
Szeptember utolsó hete tele van konfliktusos és békülős konstellációval. Vagyis most bármilyen konfliktus végződhet béküléssel. Téged ez a hír megnyugtat, mert nem bírod a feszültséget. De nem csak a környezeteddel kerülhetsz konfliktusba, hanem önmagaddal is. Utóbbi a pénz miatt adódhat. Nem vagy elégedett azzal, amennyit költesz. Ne feledd, mindig a te kezedben van az irányítás!

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán
Nem késő, és nem ciki a kedvesedet megölelni és a fülébe súgni, hogy szereted. Ne feledd: „A szeretet türelmes, a szeretet jóságos, a szeretet nem féltékeny, nem kérkedik, nem gőgösködik, nem tapintatlan." A szeretethimnusza olyan öreg, mit az országút. Kiállta az idők próbáját. Szóval bölcsessége megkérdőjelezhetetlen. Olvassátok együtt!

Szingli Oroszlán
Neked gyászos kedved van, mert búcsúzik a szeptember, és nem vagy elégedett sem magaddal, sem az eddig elért eredményekkel, és/vagy a kihagyott lehetőségekkel. Tudd, hogy a bolygók nem gyászolnak, hanem rávilágítanak több örömforrásra! Élvezd az ősz fényeit, illatait, ízeit! Csak tőled függ, mennyi szépséget látsz meg. Ez igazán jó hír. Igaz?

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz
Az események őrületes sebességre kapcsoltak. Szombaton a Nap kilép a Szűzből, és te búcsúzhatsz a hónapodtól. Ettől szürkeség költözhet a szívedbe, és még jobban vágysz rá, hogy a párod több csatornán kimutassa, mennyire szeret téged. Passzív várakozás helyett segíts neki, és mondd ki, minek örülnél! Szeptember utolsó napjaiban jók az esélyeitek...

Szingli Szűz
Az utóbbi hetekben több kihívás elé állított az élet: többet között el kellett viselned a kritikákat, meg kellett bocsájtanod a faragatlanságot. Szeptember utolsó hetében 5:3 arányban a kedvező fényszögek dominálnak, vagyis több az esély, hogy a harmónia domináljon a konfliktussal szemben. Ennek örömére keresd azoknak az embereknek a társaságát, akik jó hatással vannak rád - írja az Astronet.

Az összes jegy szerelmi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.