Heti horoszkóp 2023. szeptember 25-október 1.: Paprikás hangulatot jelez a Kos telihold

Forrás: Shutterstock -
heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Szeptember utolsó napjai igencsak rázósnak tűnnek a Kos telihold miatt. Pénteken legyetek a lehető legkörültekintőbbek, és kerüljétek a vitás, feszült helyezeteket. A hétvége csak így lehet igazán harmonikus és békés.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Szeptember utolsó hetének eleje alkalmas mindenféle megbeszélésre, kommunikációra, egyeztetésre. Használd ki, mert pénteken a telihold nem a megegyezés esélyét növeli, hanem a nézeteltérésekét. Ekkor óvatosan kell fogalmaznod, vagy még jobb, ha ki sem nyitod a szád. Hétvégén a szombat még rizikósnak látszik, de szerencsére vasárnap lecsendesednek a kedélyek.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Minden azon múlik, hogy a hét során meg tudod-e őrizni a higgadtságodat. Kedden és pénteken tutira olyan emberekkel lesz dolgod, akik mindent elkövetnek, hogy kihozzanak a sodrodból. Észre kéne venned, ők nem téged akarnak bosszantani, hanem egyszerűen ilyenek. Jó hír, hogy hétfőn és szombaton is lesz számodra kedvező fényszög, ami segít, hogy ne borulj ki.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Jól indul a heted, és jól is folytatódik. Mindegy, miről van szó, hétfőn és kedden a megegyezés esélye igen nagy. Szóval ne mulaszd el a remek lehetőséget, és kezdeményezz beszélgetést írásban vagy szóban. Szeptember kellemetlenül búcsúzik a pénteki telihold fényében. Gyerekes vitákba ne bonyolódj bele! Tudnod kell, a hétvégéd hangulata nagyban függ ettől a naptól...

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Szeptember utolsó hetének elején egyensúlyba hozhatod az anyagi ügyeidet, ha picit odafigyelsz. Nagyszerű konstellációk lesznek az égen, amelyek könnyedséget és optimizmust hoznak neked. A hét második fele a pénteki telihold miatt nem látszik már ennyire derűsnek. Ha nem sértődsz meg, hanem keresed a kompromisszumos megoldásokat, akkor egyszerűbb és egyértelműbb lesz minden...

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Búcsúzik a szeptember, és neked meglehetősen gyászos a kedved most. A bolygók nem gyászolnak, hanem ahhoz segítenek hozzá, hogy vegyél észre sok-sok kicsi szépséget. Az ősz fényei, illatai, ízei mesések. Vannak a közeledben jó páran, akiktől inspirálódhatsz. A mostani bolygószembenállások szerint nem mindenben értesz egyet velük, de ettől még ellesheted, hogyan legyél jobban a bőrödben.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

5:3-ra a kedvező fényszögek nyernek a kedvezőtlenekkel szemben szeptember utolsó napjaiban. Vagyis nagyobb az esélyed arra, hogy fenntartsd a harmóniát. Neked a csütörtök látszik a legrázósabbnak. Úgy érzed, hiába beszélsz lassan, érthetően, a másiknak füldugó van a fülében. Hétvégén mindezt ki kell pihenned. A bolygók azt javasolják, hogy kényeztesd magad finomságokkal.

A többi csillagjegy heti horoszkópját itt olvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.