870 milliót nyert a lottón a tanár: nem szállt el attól, hogy gazdag lett

Forrás: Thinkstock -
lottó pénz tanár Mike Law
870 millió forintnak megfelelő fontot nyert a lottón egy angliai tanár: elmondta, nem drága autókra vagy motorcsónakra költi a pénzt.

A worcestershirei Bromsgrove-ból származó Mike Law 2021 októberében nyert a lottón, ráadásul nem is kevés összeget, 870 millió forintnak megfelelő fonttal lett gazdagabb. A tanár nem szállt el a hirtelen számlájára került pénztől és egészen mostanáig nem hagyta ott a munkahelyét, de ebben az évben új kihívásokra készül.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

„Számomra a lottó megnyerése nem a gyors autókról és a motorcsónakokról szól, hanem a lehetőségekről és az új emlékek teremtéséről. Olyan lehetőséget kaptam, amiért nagyon szerencsésnek érezhetem magam. Végre belevághatok valamibe, ami régóta a szenvedélyem volt" - mondta a The Sunnak az 52 éves férfi, aki történelmi kalandregények írásába kezdett, és reméli, ki is adják majd a könyveit.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.