Napi horoszkóp 2023. október 4.: a Szűznél valaki próbálkozik, a Baknak igazságot kell tenni

Forrás: Thinkstock -
társaság napi horoszkóp őszinteséged kapcsolat
A Halak most nagyon harmonikusnak érzi a kapcsolatát, és könynen ráhangolódik a másik érzéseire.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Szerdán nagy dilemma elé kerülhetsz. Véleményt kell mondanod valakiről, vagy valamiről egy társaságban és tudod, hogy az őszinteségeddel fájdalmat okoznál. Nehéz döntés előtt állsz, mert egy kegyes hazugsággal többet árthatsz az adott helyzetben, mint a kőkemény valósággal, de ez utóbbit meg nehéz közölni...

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Mostanában különösen érzékeny vagy az olyan hírekre, információkra, amelyek valamilyen katasztrófáról szólnak, pedig nem csak ezeket kellene észrevenned. Lásd meg az élet naposabb oldalát is, különösen magad körül, a szeretteiddel kapcsolatban.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Szerdán igyekezz fizikailag és lelkileg is felkészülni, ugyanis könnyen lehet, hogy szükséged lesz az ellenálló képességedre, mivel ma megtalálhat néhány kihívás, amely először sok elfoglaltságot, de azután egy új célt hozhat az életedbe.

Forrás: Thinkstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Szerdán különös megérzések vezérlik a napodat, amely talán régi, szinte elfeledett emlékeket hozhatnak vissza. Használd fel ezt az élmény, próbálj következtetéseket levonni belőle a jelenre vonatkozóan is.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)
Ma a munkahelyen olyan ügy kerül eléd, amellyel kapcsolatban képtelen leszel objektíven cselekedni, megnyilvánulni mivel úgy érzed, hogy személyesen is érintett vagy. Talán ez igaz is, de legyen bárhogy, igyekezz csak annyit elárulni magadból, amennyit feltétlenül szükségesnek tartasz.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Szerdán valaki nagyon próbálkozik nálad, szeretné szorosabbra fűzni veled a kapcsolatát, vagy legalábbis szeretne közelebb kerülni hozzád. Ennek persze lehet tiszta szimpátia is az oka, de nem lehetetlen valamilyen hátsó szándék sem. Légy óvatos, ha az illetőt nem ismered eléggé - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.