Robert De Niro nem titkolja, nem igazán veszi ki részét legkisebb gyermeke neveléséből

Forrás: AFP/Angela Weiss -
kisbaba Tiffany Chen Robert de Niro gyereknevelés
Robert de Niro legkisebb gyermeke, Gia idén áprilisban született meg, ám a színész nem nagyon veszi ki a részét a gyereknevelésből, és ezt nem is titkolja. A munka oroszlánrésze a 34 évvel fiatalabb barátnőjére, Tiffany Chenre marad.

A The Guardiannak adott interjút Robert de Niro, a beszélgetés alatt pedig szóba jött a családja is. Elmondta, nagyon évezi, hogy hétgyermekes apa lett, de tény, hogy egy kisbabával más a helyzet, mint a 11 éves gyermekével, vagy a már felnőttekkel.

Robert De Niro és Tiffany Chen Forrás: AFP/Angela Weiss

„Mindenkivel más. Nem úgy beszélek a felnőttekkel, mint a kisbabámmal, vagy a 11 évesemmel, bár elég okos..." - mondta a színész, aki szerint remek dolog a gyerekvállalás, de nagyon titokzatos, sosem tudja az ember, mi fog történni, és ez később sem lesz jobb.

„Nem én végzem a munka nehezét. Ott vagyok, támogatom a barátnőmet, de ő végzi a munka nagyobb részét. És van segíségünk is, ami nagyon fontos" - árulta el de Niro.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.