Az életutadat is jelzi a születési számod: nézd meg, a te sorsod melyik köré épül

Forrás: Shutterstock -
születési dátum számmisztika tulajdonság
Minden szám más-más rezgésű, így más-más jellemzőket és tulajdonságokat hordoz a számmisztika szerint. Születési dátumodból te is ki tudod számolni, hogy melyik a te számod, ami meghatározza a személyiségedet és a sorsod alakulását is. 

Ahhoz, hogy megkapd a te számodat, egyenként össze kell adnod a születési dátumod számjegyeit, és addig folytatni az összeadást, amíg egyjegyű számot nem kapsz. Például: 1978.09.19= 1+9+7+8+0+9+1+9=44= 4+4=8. Tehát az illető születési száma a 8. Ezután már nincs más dolgod, csak olvasd el, mit mutat neked a számmisztika - magyarázza el az Astronet.

Ha a számod 1-es

Te vagy az, aki elindítja a dolgokat az életben, a kezdeményezőerő, a potenciál. Komoly vezetői képességeid vannak. Nem félsz kockáztatni, de a felelősséget is tudod vállalni a tetteidért. Minden helyzetben feltalálod magad. Imádod a reflektorfényt, a rád irányuló csodálatot. Tökéletesség mániás lehetsz, és maximalista, ezért nehéz veled együtt dolgozni. Fontos lenne, hogy megélhesd a vezetői ambícióidat. Akárhány éves is vagy, keresd meg azt, amiben te vagy a legjobb!

Ha a számod 2-es

Te vagy a segítő, rendkívül empatikus, megértő és segítőkész személyiség vagy, a lelki labilitásod miatt viszont erősen függsz a környezetedtől. Igazi "biztonsági játékos" vagy, nem mersz kockáztatni, nehezen vállalod a felelősséget. Nem lehet észérvekkel meggyőzni, csak érzelmi alapon. Akkor vagy boldog, ha érzed, hogy másoknak szüksége van rád! Az életutad és a választásaid is ezt tükrözik.

A születési évszámod többet árul el rólad, mint gondolnád Forrás: Shutterstock

Ha a számod 3-as

Kapcsolódások, ismeretségek, barátságok, utazás, élmények, életöröm – ezek mind ehhez a számhoz tartoznak. Te nagyon is népszerű személyiség vagy, valahogy mindig megtalálod a megfelelő szavakat. Nagyon kíváncsi vagy, szívesen tanulsz, bár valószínűleg nem a hagyományos értelemben. Amivel vigyáznod kell: az a felszínesség – muszáj a részletekre is figyelni. Az érzések megélése is nehezebb lehet: kedvességed ellenére nehezen engeded magadhoz igazán közel az embereket.

Ha a számod 4-es

Rendkívül megbízható vagy, és szorgalmas, precíz, intelligens – de néha már túlságosan is szigorú vagy önmagaddal. Sokak becsülését kivívod a felelősségteljes viselkedéseddel. Hajlamos lehetsz viszont a pesszimizmusra, és nehezen adod át magad a pillanatnak. Sokra viszed az életben – állhatatosságod elnyeri jutalmát. De azért nem ártana többet kikapcsolódnod...

A többi számra jellemzőket az Astroneten olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.