Először kapták lencsevégre szerelme halála óta Sandra Bullockot

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Rmcl, Geva, Vice, Pema -
halál fotó színésznő Sandra Bullock Bryan Randall
Az egész világot sokkolta a hír augusztusban: Sandra Bullock, szerelme Bryan Randall 57 évesen távozott az élők sorából. A színésznőt a tragédia óta most először kapták lencsevégre a lesifotósok, 11 éves kislányával, Leilával lépett ki az utcára. 

A család korábban közleményben árulta el, Randall külön kérése volt, hogy a elhúzódó betegsége, az ALS - amiotrófiás laterálszklerózis - ne kerüljön nyilvánosság elé.

Az ALS - amelyről bővebben itt írtunk - az akaratlagosan mozgatható izmok, illetve az agyi és gerincvelői mozgató idegsejtek végzetes pusztulásával járó betegség. Következtében az izmok és az idegek elsorvadnak, a beteg lassan mozgásképtelenné válik, végül a légzőizmai is leállnak.

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Rmcl, Geva, Vice, Pema

Bryan Randall fotós 2015 óta alkotott egy párt Sandra Bullockkal, amikor a színésznő felkérte őt, hogy az örökbefogadott fia, Louis születésnapi bulijáról készítsen képeket. A színésznő korábban azt nyilatkozta, hogy a férfiban megtalálta élete szerelmét.

A tragédia óta most először fotózták le a színésznőt, aki 11 éves lányával, Leilával lépett ki az utcára, a gyermekével közös fotó ide kattintva megtekinthető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.