Felfoghatatlan tragédia: 10 éves kisfiát vesztette el a népszerű színész

gyertya, gyász, halál, haláleset
betegség halál kisfiú Eka Darville Mana
A Marvel színésze, Eka Darville elmondta, hogy fiát egy ritka és agresszív agydaganattal diagnosztizálták. A kisfiú hosszú ideig hősiesen küzdött a halálos betegséggel szemben, de végül feladta a harcot.

A Jessica Jonesban és a Power Rangersben játszott szerepeiről ismert színész az év elején bejelentette, hogy 10 éves kisfiánál, Manánál az agydaganat egy ritka formáját diagnosztizálták. Darville a karrierjét felfüggesztette, a család az Egyesült Államokba költözött, ahol Mana több kezelésen is átesett.

A megpróbáltatás tavaly kezdődött, amikor a kisfiú összeesett a tengerparton. Ezután folyamatosan rohamai voltak. Januárban kórházba szállították, ahol agyrákot diagnosztizáltak nála.

Mana betegséggel folytatott harca során a színész alkalmanként megosztott információkat a kisfia állapotáról, a hónap elején még azt mondta, hogy Mana továbbra is hősiesen küzd.

„Három fárasztó műtét, 2 kontinens, számtalan terápia és Mana vitathatatlan akarata... 8 hónappal később még mindig velünk van. Még mindig harcol" — magyarázta.

Ám nemrég Darville anyja, Malaika egy szívszorító videóban jelentette be a fiú halálát a GoFundMe oldalán - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.