Hujber Feri teljesen megváltozott: letette a drogokat és ismét Magyarországon dolgozik

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
megtisztulás Hujber Feri munka vígjáték változás
Hujber Feri nyáron költözött haza Londonból egy film miatt, Bánfalvy Ági és Horváth Csaba vígjátékában kapott szerepet. A színész teljesen megváltozott, letette a drogokat, ennek köszönhetően pedig fizikálisan és szellemileg is megújult.

„Ez egy folyamat eredménye. Tudatosan készültem a visszatérésre, ezért fizikailag, szellemileg és lelkileg is dolgoztam magamon. Már egy éve nem füvezek, jófiú lettem, vigyázok az egészségemre minden téren. Jól tudok aludni, jó a kedélyem is. A mozgó meditáció az egyik módszerem, naponta tizenöt-tizenhat kilométert gyalogolok. Emellett gyerekkorom óta ott van a böjt a megtisztuláshoz. Most is naponta csak egyszer eszem, és mintegy tizennyolc órát szánok a megtisztulásra" - mondta a hot! magazinnak Hujber.

Hujber Feri teljesen megváltozott: letette a drogokat és ismét Magyarországon dolgozik Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

A színészt egyébként több munka is megtalálta itthon, például ismét szinronizálhat:
„A szinkronizálásnak nagyon örülök, mert volt, hogy linkeskedtem, és több ízben cserben hagytam a csapatot, de megbocsátottak nekem. A legnagyobb bók, amikor azt mondják: „Semmit sem változtál, ugyanaz a mosolygós, fiatal bohém maradtál!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.