Hujber Ferenc végleg leszámolt függőségeivel

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc Anglia színész leszokás London függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétség sem fér ahhoz, hogy Hujber Ferenc a kétezres évek elején az egyik legkeresettebb magyar színész volt. A Valami Amerika meghozta számára a hőn áhított sikert, az elmúlt években azonban nagyot fordult vele a világ.

Amikor a színész karrierje jól alakult, magánélete is rendben volt, mégsem kapott nagy szerepeket. Úgy döntött akkori kedvesével, hogy Angliába költözik, ahol sokáig pizzafutárként dolgozott, és bár élvezték akkor az új kihívásokat, nem sokkal később hazaköltöztek.

Miután megszülettek gyermekei, nem óriási alakításai miatt, hanem furcsa viselkedése miatt került reflektorfénybe, a Mokkában nagyon zavartan viselkedett, és arról beszélt, hogy Jézus egy színész volt. Azóta Hujber és Cynthia kapcsolata véget ért, 15 év házasság után ugyanis a válás mellett döntöttek. Mindketten új életet kezdtek, a színész ex-felesége újra férjhez ment, de Hujbernek is teljesen megváltozott az élete: újranősült és született tőle egy gyermeke is.

Hujber Feri Londonban hangtechnikusként, pincérként, és fogászaton is dolgozott, és jelenleg is civil foglalkozása van.

- vallotta be őszintén egy korábbi interjúban.

A színész rendszeresen jár Magyarországra, ugyanis gyermekeit gyakran látogatja, illetve tavaly ősszel a képernyőn is láthattuk, ugyanis ő is versenyzett a Konyhafőnök VIP műsorában. Feri nagyon élvezi, hogy kint nem ismeri fel őt senki, és örül, hogy sikerült leszámolnia függőségeivel.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.