Ijesztő látvány fogadta a vendéget, amikor benyitott a szállodai szobája rejtett ajtaján

Forrás: YouTube/ViralHog -
titkos szoba videó gardróbszekrény vendég szálloda
A közösségi médiában osztotta meg egy férfi azt a pillanatot, amikor benyitott a szállodai gardróbszekrénye mögött talált kísérteties szobába.

Szállodában megszállva nem sokat gondolkodik az ember azon, hogy vajon mi rejlik a falak mögött. Teljesen nyilvánvalónak tűnik, hogy a túloldalon egy másik vendég alszik. Ám nem mindenki ennyire nyugodt. Az egyik szálloda vendégét kíváncsivá tette, amikor talált a gardróbja mögött egy titkos ajtót.

hotelszoba Forrás: YouTube/ViralHog

A fiatalember épp a szobáját videózta, amikor belebotlott a gardróbjában található titkos ajtóba. A Narnia krónikájába illőnek is hangzik a történet, annyira azért nem volt izgalmas, amit az ajtó mögött talált.

Az ajó mögött egy sötét szobát talált, ami a lámpák hiánya miatt nagyon ijesztőnek tűnt számára. Először a saját szobája másik oldalán érezte magát, de egy újabb ajtón benyitva úgy tűnt, a hotel egy elhagyott, kísértetjárta részébe került. A hátborzongató videót az X-en (leánykori nevén Twitteren) osztotta meg. A felhasználók azonnal reagáltak:

„Már az első ajtót sem nyitnám ki. Felhívnám a szobaszervizt, hogy adjanak egy másik szobát" - írta az egyik, míg egy másik hozzátette: „Nem tudnék aludni a szobában, miután ezt megtudtam."

Van, aki szerint a szálloda tulajdonosa biztosan valami halálos dologgal foglalkozik ott, egy másik pedig azt mondta, hogy az egyetlen dolog, amire a hotelben szükség lehet, a túlélési ösztön.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.