Napi horoszkóp 2023. december 19.: Régi emlékek, érzések törnek fel a lelkedből

Forrás: Thinkstock -
karácsony csillag napi horoszkóp nosztalgikus hangulat merkúr
A csillagok erre a napra is tartogatnak izgalmakat a jegyek számára. Íme, erre számíthatsz szerdán. 

Az Ikrek a Merkúr miatt nosztalgikus hangulatba kerülnek, de a Rákok is szentimentálisak lesznek a Halakban járó Hold miatt. Íme, a szerdai horoszkóp.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Sok még a feladat karácsony előtt, és a Halak Hold finoman szólva sem segít ezeket talpraesetten intézni. Készülj fel a feszültségekre, a türelmetlenségre és arra, hogy mindez könnyedén rád is átragadhat. Ne engedd meg senkinek!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Koncentrálj a feladatokra, és ne foglalkozz semmi mással, még akkor sem, ha kritikákat kapsz. Kedden kulcsfontosságú, hogy maradj megfontolt, és ne reagálj ingerülten semmire sem. Fölösleges energiapazarlás összeveszni bárkivel.

Nosztalgikus hangulatba kerülnek egyes jegyek Forrás: Thinkstock

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A hátráló Merkúr miatt igazán nosztalgikus hangulatba kerülsz kedden. Régi emlékek, érzések törnek fel a lelkedből. Nagyon jó, ha a pároddal, a gyermekeiddel is megosztod a múlt pillanatait, a régi karácsonyok hangulatát.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Halakban járó Hold szentimentálissá teszi a napot. Most nehezedre esik új emberekkel tárgyalni, akár munkaügyben is. Fontos, hogy minden konfliktus elől térj ki, mivel a Halak inkább „elúszik", mintsem vitáznia kelljen - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.