Napi horoszkóp 2023. december 28.: nyugodt napra lehet számítani

Forrás: Shutterstock -
telihold hír napi horoszkóp
A szerdai telihold hatása még érződik, de minden jegy sokkal nyugodtabb lesz. Igyekezz kimaxolni a napot, akár pihensz, akár dolgoznod kell. Napi horoszkóp következik. 

A Szűz a jövőjével kapcsolatos információkhoz juthat, a Mérlegnek a barátai hozhatnak fontos híreket. A Skorpió fontolja meg, hogyan ad hangot a véleményének, a Kos pedig töltsön több időt a barátaival. Az Ikrek jól teszik, ha kimozdulnak, a Vízöntőnek rengeteg új gondolata lesz, a Halak a vártnál nagyobb figyelmet kaphat.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Csütörtökön már fogy a Hold, amely segít picit lehiggasztani a kedélyeket a tegnapi telihold után. A mai nap legyen a közös programoké, már ha nem kell dolgoznod. De remélhetően még tart a szabadságod. A barátokkal is találkozhatsz, mert most bensőséges lesz a kapcsolatotok.

Több jegy is választhatja a kirándulást csütörtökön. Forrás: Shutterstock

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Van az úgy, hogy egy régóta várt esemény nem várt kifejlettel jár. Csütörtökön például egy hír, amire számítottál, mégis furcsa irányt vehet, de segíthet abban, hogy megtaláld az utat egy probléma megoldásához.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Picit talán besokalltál az ünnepektől. Nem szeretnél még egy napot evéssel tölteni. Ha teheted, menj sétálni, kirándulni vagy találkozz a barátokkal, ismerősökkel. Sok színes és változatos programot találhatsz.

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.