Baba Vanga borzasztó dolgokat jósolt 2024-re

Forrás: Youtube -
terror Baba Vanga Jóslatok Putyin
A legendás vak bolgár, akiről azt mondták, hogy képes a jövőbe látni, egyszer több rémisztő jóslatot is tett 2024-re. 

Sokan gondolják, hogy a következő év nyugodt és békés lesz, ám a legendás balkáni Nostradamusnak más elképzelése van.

Baba Vanga jóslatai megdöbbentőek

Vangelia Pandeva Gushterova, akit a népnyelv Baba Vanga néven ismer, több jóslatot is tett 2024-re, többek között a világ vezetőinek meggyilkolását és biológiai fegyveres támadásokat – derült ki az Express cikkéből.

A vak bolgár jósnő és tisztánlátó már fiatal korától kezdve ismert lett hátborzongatóan pontos jóslatairól. Baba Vanga gyakran egy tornádónak tulajdonította hihetetlen képességeit, amely megvakította. A világ vezetői, például III. Borisz bolgár cár és Leonyid Brezsnyev szovjet vezető annyira meg voltak győződve képességéről, hogy állítólag személyesen is konzultáltak vele.

Félelmetesek Baba Vanga jóslatai Forrás: Youtube

1996-ban bekövetkezett halála után a hívők továbbra is a jövőre vonatkozó jóslatokat vontak le kinyilatkoztatásaiból. Támogatói azt állítják, hogy képes volt megjósolni Diana hercegnő halálát, a Kurszk orosz tengeralattjáró elsüllyedését, a 9/11-es terrortámadásokat, valamint a koronavírus világjárványt.

Éghajlat romlása, kibertámadások és az orosz vezető halála is a listán

Miközben az ukrajnai háború tovább dúl, az orosz vezető halála még nagyobb bizonytalanságba taszíthatja a világot. Európa-szerte terrortámadásokra is figyelmeztetett, míg egy meg nem nevezett "nagy ország" 2024-ben biológiai fegyveres támadásokat fog végrehajtani a jóslatainak értelmezése szerint.

A gazdasági szakértők jobb, ha tudomást szereznek róla, hogy a misztikus jós 2024-re hatalmas gazdasági válságot is jósolt. Szerinte a növekvő adósságszint és az eszkalálódó geopolitikai feszültségek azzal a kockázattal járnak, hogy a világgazdaságot káoszba sodorják.

Az éghajlat romlását is megjósolta, több félelmetes időjárási esemény pusztítást fog okozni az év során. A kibertámadások is veszélybe sodorják majd a világot, Baba Vanga a létfontosságú infrastruktúrát, például az elektromos hálózatokat és a víztisztító telepeket érő támadások növekedését jósolta meg.

De lehetséges, hogy jó dolgok is történnek majd

Pozitívabb hír, hogy Baba Vanga állítólag jövőre olyan pusztító betegségek, mint az Alzheimer-kór és a rák új gyógymódjait jósolja, valamint a kvantumszámítástechnika terén is jelentős technológiai áttörést látott.

A bolgár nő jóslatai között azonban olyan is volt, ami nem történt meg. Baba Vanga állítólag 2023-ra egy pusztító napvihart jósolt a bolygóra, valamint egy nukleáris biofegyveres támadást is. Nem valószínű, hogy ezek a maradék pár napban fognak bekövetkezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.