Katasztrofális eseményeknek nézünk elébe: Nostradamus jóslata 2024-re nem kecsegtet semmi jóval

Forrás: AFP -
látomás jövő jóslat Nostradamus
Közel fél évezreddel halála után Nostradamus még mindig a történelem leghíresebb látnoka. Nézzük, mit jósolt 2024-re.

Nostradamust minden idők egyik legnagyobb látnokának és asztrológusának tartják, elképesztő pontossággal jósolta meg például az Európát elérő hőhullámot, nem véletlenül figyelnek oda sokan a jóslataira. Íme, ezt tartogatja számunkra a 2024 Nostradamus szerint.

Klímakatasztrófa

„A száraz föld még jobban kiszárad" - jósolja az egyik négysorosban. „És nagy áradások lesznek". Másutt „nagyon nagy éhínségre figyelmeztet a dögvészes hullámok miatt", ez utóbbi kifejezés valószínűleg a szökőárakra utal, amelyek tönkreteszik a mezőgazdaságot, és lehetővé teszik a betegségek és az éhínség elhatalmasodását. Ha ezek a víziók pontosak, akkor 2024-ben katasztrofálisabb éghajlati eseményeknek nézhetünk elébe.

Forrás: AFP

Ki lesz a király?

Mario Reading, aki híres Nostradamus jóslatainak értelmezéséről, és aki könyvet is adott ki erről, azt állítja, Anglia trónján változások lesznek.

Nostradamus utal valakire, akit "a szigetek királyának" nevez, akinek vitatott válása volt, és akit "erőszakkal elűznek".

Ráadásul a helyére egy olyan személy lép, "akinek nem lesz királyi jele".

Reading elemzése szerint ez arra utal, hogy III. Károly király kénytelen lesz lemondani, mert "állandó támadások érik mind őt, mind második feleségét", és Harry - az a férfi, akinek "nincs királyi jele" - kapja meg a koronát Vilmossal szemben.

Ez nagyon valószínűtlennek tűnhet, különösen, ha figyelembe vesszük mindazt, ami Harryvel kapcsolatban történt, mióta Reading megírta a könyvét, de tagadhatatlan, hogy Nostradamus szavai valóban valamiféle problémára utalnak az új királlyal kapcsolatban.

Új pápa

„A nagyon öreg pontifex halála által / Egy jó korú római lesz megválasztva" - írja Nostradamus. Bár egy fiatalabb, életerős pápa érkezése jó dolognak hangzik, Nostradamus rögtön azzal folytatja, hogy az új vezető "meggyengíti a székét", és hogy sokáig lesz pápa - írja a History.

Nostradamus mellett Baba Vanga is megjósolta, mi vár ránk 2024-ben, de az ő látomásai sem biztatóak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.