Angelina Jolie testvére vált a színésznő gyermekeinek legnagyobb védelmezőjévé

védelem testvér gyermekek család Angelina Jolie
Angelina Jolie testvére, James Haven elárulta, hogy a Brad Pitt-tel való szakításuk után a színésznő gyermekeinek a védelmezője lett.

Amikor a "90who10" podcast társ-műsorvezetője, Jessica Entner arról kérdezte, hogy Haven hogyan támogatta Jolie-t, amikor a magánélete kibontakozni látszott a nyilvánosság előtt, látszólag elismerte, hogy szükségét érezte, hogy megváltoztassa az életét családja előtérbe helyezése végett.

– Úgy alakítottam ki az életemet, hogy bármilyen helyzetben jelen tudjak lenni. Ott akarok lenni nekik, akármin is mennek keresztül – folytatta.

Az 52 éves színész kifejtette, hogy fontos volt számára, hogy ott legyen Jolie gyermekeinek a masszívan formálódó éveiben.

A 48 éves Jolie-nak és a 60 éves Pittnek közös gyermekük a 22 éves Maddox, a 20 éves Pax, a 18 éves Zahara, a 17 éves Shiloh és a 15 éves ikrek, Knox és Vivienne.

A volt sztárpár közös gyermekeinek sorsa még nem tisztázott Forrás: AFP/Robyn Beck

Az egykori pár, akik 2014 augusztusában házasodtak össze, 12 évig voltak együtt, amikor 2016-ban bejelentették válásukat.

A szakításukról szóló híreket követően olyan pletykák láttak napvilágot, melyek szerint a Mr. és Mrs. Smith című film sztárjai állítólag összevesztek, miközben 2016-ban egy magánrepülőgépen ültek a gyerekeikkel.

Brad Pitt állítólag fojtogatni kezdte az egyik gyereket, a másikat pedig arcon ütötte. Pitt később elismerte, hogy felemelte a hangját a gyerekeire, de tagadta, hogy tettlegességig fajult volna a dolog.

A társszülők eredetileg 2021 májusában kapták meg a gyermekek közös felügyeletét. Egy bíró azonban egy hónappal később visszadobta a döntést. Jolie és Pitt kiskorú gyermekeinek felügyeleti joga még mindig nem megoldott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.