Radics Gigi mindenkit megnyugtat: megoperálták, de jól van

Fotó: Polyák Attila - Origo -
operáció endometriózis Radics Gigi
Radics Gigi kellőképpen ráijesztett rajongóia, amikor egy korábbi Instagram-történetében kórházi ágyából jelentkezett be. Az énekesnő legfrissebb posztjában azonban megnyugtat mindenkit, és azt is elárulja, miért volt szüksége az operációra.

Radics Gigi korábban Instagram-történetben tudatta rajongóival, hogy kórházban van, de máris a gyógyulás útjára lépett. Mivel ennél több információval akkor nem szolgált, követői kissé megijedtek, vajon mi történt kedvencükkel.

Az énekesnő a legfrissebb posztjában azonban mindenkit megnyugtat, egyúttal nagyon fontos üzenetet küld az érte aggódóknak:

„Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy jól vagyok. Egy tervezett műtéten vagyok túl, endometriózisom volt, amitől az orvosom úgy látta jobb megszabadulni. Szerencsére a legjobb kezekben voltam és már lábadozom. Mindenesetre mindenkit biztatok arra, hogy vegyen részt orvosi szűrővizsgálatokon, mert így sokszor meg lehet előzni a még nagyobb problémákat is. Köszönöm szépen a sok kedves, érdeklődő üzenetet!”

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.