Kristálytiszta hangzás, elegáns külső, extra tudás - A Huawei FreeBuds Pro 2-t teszteltük

Forrás: Life.hu -
Huawei PR cikk zene Huawei FreeBuds 2pro fülhallgató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha már régóta a tökéletes fülest keresed, van egy jó hírünk: tudjuk, melyik az. Nehezített terepen próbáltuk ki a Huawei FreeBuds Pro 2-t: futás közben is tökéletes társ, de a nyári szünetben otthon tomboló gyerekek mellett is szuperül lehet vele telefonálni.

Már megszokhattuk, hogy a Huawei kiemelkedő minőségű telefonokat alkot, és most a fülhallgatók terén is nagyot robbantott. A cég célja az volt, hogy egy igazán kényelmes, hangzásban nagyon gazdag, csúcskategóriás in-ear fülest alkosson, és ez sikerült is.

Forrás: Life.hu

A Huawei FreeBuds Pro 2 nem csak szuperül szól, de nagyon szép is. Háromféle színben kapható, ezüstös kék, kerámia-fehér és ködszürke színekben dobták piacra.

A mérete is tökéletes, nem túl nagy, nem túl kicsi, a táska mélyén is könnyen megtaláljuk. A megrövidült száraknak köszönhetően fülbe helyezve is inkább ékszerre emlékeztet, mint fülhallgatóra. A csomagolás mélyére extra gumiharangokat is rejtettek. A fülesek az M-es mérettel kerültek a dobozba, de adnak hozzá S-es, valamint L-es párnácskákat is. A legkisebb gumipárna tökéletesen illeszkedik a gyerek- és az apróbb női fülekbe, és teljesen eltűnik az az érzés, hogy az agyunkig be kellett dugnunk valamit. A Huawei különös figyelmet fordít a kényelemre, a kialakításnál fülek ezrein tesztelik ezeket a termékeket, mire véglegesítik a kialakítást. A viselésérzékelés természetesen a Pro 2-ben is megtalálható.

Forrás: Life.hu

A podok súlypontját máshova helyezték, mint a korábbi mondelleknél, így egy pillanatig sincs olyan érzésünk, mintha ki akarnának esni a fülkagylóból, ez pedig elképesztő biztonságot ad, főleg futás, sportolás közben. Itt megjegyeznénk gyorsan azt is, hogy a füles cseppálló, tehát az izzadság sem árt neki.

A Huawei FreeBuds Pro 2 különlegessége, hogy egyszerre több eszközhöz is csatlakoztathatjuk. Ha géppel kapcsoltuk össze a fülest, és közben hív valaki, akkor automatikusan átkapcsol a telefonra, nem kell aggódnunk, hogy elszalasztunk egy hívást, ha éppen filmet nézünk, vagy belefeledkezünk a munkába zenehallgatás közben. A csatlakoztatás folyamata nagyon egyszerű, minden mozzanat magától értetődő, egy pillanat alatt kész.

A füles zajszűrése egyedülálló a piacon, telefonbeszélgetés közben és zenehallgatás közben három mikrofon dolgozik azon, hogy kiszűrje a nemkívánatos hangokat. Ez pedig különösen nagy áldás, ha úgy kell otthonról részt venni egy értekezleten, hogy közben két gyermek is a helyiségben hangoskodik. A zajszűrés szintjét állítani is lehet, ehhez le kell tölteni az AI Life alkalmazást. Itt
három fokozat közül választhatunk: van teljes zajkioltás és van éber mód is, a dinamikus módban pedig a füles dönti el, hogy mennyire szűri meg a hangokat. Az alkalmazásban egyébként teljesen a saját igényeinkhez igazíthatjuk a FreeBuds Pro 2 működését, és itt található a fülhallgató keresése funkció is, ami mutatja az utolsó GPS-koordinátát, és megszólaltathatjuk a hangjelzést is.

Forrás: Life.hu

A FreeBuds Pro 2 legjobb tulajdonságát hagytuk a végére: a füles igazi ereje a hangzásában rejlik. Egyetlen fülesnél sem tapasztaltunk még olyat, mintha egy hifi szólna a fülünkben. Zenehallgatás közben koncertélményt kapunk, és ez annak köszönhető, hogy a füles az emberi hallás tartományán kívüli frekvenciákat is kibocsát, ráadásul először használt a Huawei egy TWS fülhallgatóban olyan ultraérzékeny síkmembránt, amiket vezetékes csúcskategóriás fejhallgatókban szoktak. Ettől igazán tiszta, komplex és részletgazdag lett a hangzás. Filmnézés közben ezek a technikák a moziélményt hozzák el számunkra. Az élethű hangvisszaadás miatt a Huawei csúcskatógóriás fülese kiérdemelte a Hi-Res HD Audio tanúsítványt is.
És ha ez még nem lenne elég, a FreeBuds Pro 2 azzal is kitűnik a piacon, hogy a hang akkor is tiszta és stabil marad, ha éppen nem megfelelően van a fülünkben a pod. Az adaptív hangszínszabályozó automatikusan a hallójárathoz és az illeszkedés szorosságához igazítja a hangzást. A FreeBuds Pro 2 előre beállított négy hanghatást is kínál, de a fent említett alkalmazásban a finomhangolással teljesen személyre szabható a hangzás.

A Pro 2 Android, iOS alapú eszközökkel és Windowsos PC-kel is használható. A gyártó papíron 30 órányi üzemidőt ígér 50%-os hangerőn, aktív zajszűrés nélkül, de ezt valójában egyedi igények határozzák meg. Egy biztos, Huawei FreeBuds Pro 2 nagyon csinos vezeték nélkül fülhallgató, hasznos extra funkciókkal, a piacon egyedülállóan tiszta hangzással, amit élmény volt használni!

A készüléket ide kattintva tudod megvásárolni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.