A duci lányok is lehetnek szexisek?

2012.04.17. 6:13

Manapság elég kritikusak az emberek a túlsúllyal kapcsolatban - lássuk, mi erről a szakértő és a hétköznapi emberek véleménye.

Az ízlésesen telt nőkért rajonganak a férfiak, de az erősen túlsúlyos lányokról nekik is megvan a véleményük. A párterapeuta szerint ha valaki szereti a kövér nőket, akkor annak evolúciós okai lehetnek. A Life.hu utánajárt, mi is a férfiak véleménye a témáról, és hogy az utca embere miként vélekedik a kissé túlságosan is kerek idomokról.

 


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk! 

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!Figyelem!

Ez zsír! magazin indul a LifeNetwork csatornán április 21-től, minden szombaton 15:00 órakor!

 

Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!Kivasalták Keresztes Ildikó arcáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20120413-kivasaltak-keresztes-ildiko-arcat.html Nincs idő a testmozgásra? Itt a megoldás!http://www.life.hu/gyogyulj/20120413-nincs-ido-a-testmozgasra-itt-a-megoldas.html Sokan elhanyagolják, pedig komoly problémákat okozhat a visszérhttp://www.life.hu/gyogyulj/20120413-erbevago-kerdesek-esztetikai-es-mas-komolyabb-problemakat-jelent-a-visszer.html Így fogyott le Sarka Kata és Dundika a szülés utánhttp://www.life.hu/gyogyulj/20120413-hizas-a-terhesseg-alatt-dundika-es-sarka-kata-mesel-a.html
duciEz Zsír!kövérszexi