Lehet örökölni a kövérséget? Az elhízás és a genetika összefüggései

genetikus öröklődés Nagy Zsolt genetika Buday Péter elhízás webszakács Ez Zsír! fogyókúra sztárszakács
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Zsolt genetikus elmondása szerint 60 százalékban van megírva a génjeinkben, hogy el fogunk-e hízni vagy sem, de emellett még rengeteg dologtól függ, hogy életünkben milyen hangsúlyt kap a túlsúly. Buday Péter sztárszakács a Life.hu riporterének mesélt a szüleiről és mutogatott régi képeket fiatalkoráról.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=pzRxtOYR259AhYui

Figyelem!

Ez zsír! a tévében is!

Ez zsír! magazin minden szombaton 15:00-kor
Ismétlés: vasárnap 8:00 és hétfő 10:50

Ez zsír! miniműsorok folyamatosan a LifeNetwork műsorán!


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Megérkeztek az új Buday-videók!http://www.life.hu/ez-zsir/webszakacs/budayfoz/20120621-buday-videok-a-webszakacson.htmlEz zsír! magazin: Janicsák Veca és Buday Péter bemutatkozikhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120428-ez-zsir-1-adas-janicsak-veca-es-buday-peter-bemutatkozik.htmlLátogatás a leghíresebb szaké manufaktúrában - Buday Péter japán élményeihttp://www.life.hu/ez-zsir/webszakacs/gasztrohirek/20120414-buday-peter-japan-elmenyei.htmlBuday Péter a japán gasztronómiárólhttp://www.life.hu/ez-zsir/webszakacs/gasztrohirek/20120413-buday-peter-a-japan-gasztronomiarol.htmlBuday Péter és Janicsák Veca: Ez zsír! - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120413-buday-peter-es-janicsak-veca-ez-zsir-szily-nora.htmlAmikor már a zoknifelvétel is gondot jelent - Buday szerint ez is intő jel arra, hogy fogyni kellhttp://www.life.hu/ez-zsir/webszakacs/budayfoz/20120411-ez-zsir-buday-peter-finom-etelekkel-fogy-es-fogyaszt-masokat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.