terhesség életmód tanácsadó császármetszés Life.hu szakértő szakértő Balogh Rita alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mónika három gyermek édesanyja, kétszer ráadásul császárral szült. Szeretné visszanyerni korábbi formáját, de akadályokba ütközik. Ezért kérte a Life.hu szakértőjének, Balogh Rita fitneszedző és életmód-tanácsadónak a segítségét.

"Tisztelt Szakértő!

Hiába küzdök, egyszerűen nem bírok lefogyni. Csúnya a hasam három gyerek után, melyből kettő ráadásul császár volt. Akárhogy próbálkozom, nem megy lejjebb!
Segítséget kérek!

Mónika"

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Kedves Mónika!

Eredményeket elérni csak nagyon komoly elhatározással és akaraterővel lehet. Ha ez az elszántság megvan, akkor a következő lépés a helyes táplálkozás és a mozgás beiktatása a mindennapi életbe.

A helyes táplálkozás rengeteg zöldséget, gyümölcsöt és sovány húsok fogyasztását jelenti, a nassolást pedig teljesen mellőzni kell. A mozgás alatt pedig legalább a heti három alkalommal egy óra mozgást értem, lehet ez egy otthoni torna DVD-re, szabadtéri kocogás vagy épp egy edzőtermi edzés.

Ha mindezt sikerül betartani, az eredmény látszani fog, minden befektetett munkának meglesz az eredménye, csak vannak szerencsésebb alkatok, akiknél hamarabb, és van, akiknél később.

Rita


A Life.hu több ízben is foglalkozott már azzal a kérdéssel, hogy a terhesség és a szülés után átalakult testünkkel hogyan nyerhetjük vissza a korábbi formánkat. Hogy olvasónk minél teljesebb képet kaphasson, felelevenítjük ezeket:

Viszlát visszér! Tippek az egészséges erekért
Benke Rita természetgyógyász, reflexológus, akupresszőr, a Life.hu szakértője számtalan jobbnál jobb tanáccsal látta el Erikát, aki visszérrel küzd. Amióta megszületett a kisfia, azóta ráadásul fokozottan. Ha te is hasonló problémákkal küzdesz, szemezgess a megoldási javaslatokból!

21 éves vagyok, nem lehetek ilyen kövér!
Szabóné Flösser Ági még csak 22 éves, de máris egy bájos kisfiú anyukája. A terhesség azonban nemcsak a babavárásról, hanem a nassolásról is szólt, így Áginak szülés után majd' harminc kiló pluszt kellett ledolgoznia. Hála kitartásának, ez sikerült is, és csinosabb, mint valaha.

Katalin hipnózisban szüli meg a trónörököst?
A hipnózis alkalmazása máig meghökkenést, ellenkezést, sokaknál pedig babonás félelmet vált ki, pedig úgy tűnik, a brit uralkodóház orvosai a születendő koronás utód és édesanyja, Kate Middleton jó közérzete és egészsége érdekében nem féltek hipnoterápiával enyhíteni a hercegnő várandóssága miatt kialakult táplálkozási problémáit. A Life.hu utánanézett, milyen segítséget nyújt a terhes nőknek a hipnoterápia.


Tedd fel kérdéseidet a szakerto@life.hu címen! Kérdéseddel együtt azt is írd meg, hogy a Life.hu melyik szakértőjétől szeretnél választ kapni. Ezt követően hamarosan megjelenik a cikk, amely segítséget nyújthat számodra.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!




"Minden kifolyik belőlem" - Olvasói ondógondok (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130314-sperma-problemak-terhesseg-es-az-ondo-ize-gyori-szilvia-szakerto.htmlZsírátültetés - Így kerülhet a térded az arcodbahttp://www.life.hu/szepulj/20130314-sajat-zsir-feltoltesevel-vegzett-plasztikai-beavatkozasok-dr-molnar-miklos-szakerto.htmlArccsipkedéssel a plasztika ellen? - a szakértő válaszolhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130314-arccsipkaedes-es-arcterapia-ami-valojaban-haszontalan-dr-kaszab-csilla-szakerto.htmlLopd el Charlize Theron Oscar-díjas sminkjét!http://www.life.hu/szepulj/20130314-charlize-theron-oscargalas-tavaszi-sminktippje-ude-konnyed-legies-gaspar-viki.htmlA bálnaformám miatt nem szexel velem?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130313-szex-a-terhesseg-hetedik-honapjaban-terhesszex-gyori-szilvia-szakerto-valaszol.htmlÍgy védd magad a gonosz elektronoktólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130312-elektroszmog-elektromos-keszulekek-korulottunk-benke-rita-szakerto-valaszol.htmlÍgy lesz magabiztos a mosolyodhttp://www.life.hu/szepulj/20130308-dr-budai-zsolt-szakerto-tanacsaival-garantalt-a-magabiztos-szebb-mosoly.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.