Előtte-utána fotót posztolt a fenekéről Sarka Kata

2015.04.18. 12:09

A szépség megmutatta, milyen eredményt ért el két és fél hónap alatt.

Alig néhány órája tette fel a Facebookra Kata az alábbi posztot, máris hajba kaptak alatta a kommentelők. Persze volt, akinek az indulatai Katát célozták meg, és akadt, aki kizártnak tartja, hogy a bal oldali képen is Hajdú Péter felesége látható. "Ez minden nőnek sikerülhetne, ha nem lennének a munkahelyükön reggeltől délután 4-ig!" – írja egy vélhetően nem rajongó kommentelő, ezt pedig egy másik: "Kedves Kata! Azt lelkesen felsoroltad, hogy dolgozol, két gyereket nevelsz... stb. De a háztartást is Te vezeted? Te mosol, takarítasz abban a barom nagy házban? Gratulálok! Csodás feneked van! Gondolom a sok felmosástól."

Sokat hezitáltam, hogy megosszam-e ezt a fotót veletek, de most úgy döntöttem, hogy igen! Azért jutottam erre a dönté...

Posted by Kata Sarka on 2015. április 17.

Persze bőven találhatunk az oldalon elismerő hozzászólásokat is, mint például ez: "Szép munka drága Kata! Az álmainkat nem érdemes feladni, mert egy nap rájössz, hogy ma érted volna el a célod, de feladtad. Én is ugyanígy próbálkozom a tükör előtt. Remélem egyszer én is így fogok kinézni."

Vélemények ide vagy oda, Kata valóban bomba jól néz ki, mi sárgulunk az irigységtől.

 

Kapcsolódó cikkek
Rá sem ismerni a Baywatch egykori bombázójára

Séta közben kapták lencsevégre az egykori szexszimbólumot, Yasmin Bleeth-t. A fotós minden bizonnyal nagyon élesszemű volt, ugyanis nagyon nehéz ráismerni a Vízimentők piros fürdőruhás bombázójára. 

Több mint 10 kilót fogyott Oláh Ibolya

Újra kirobbanó formában van Oláh Ibolya. A TV2 Aktívjából nemcsak új daláról hallhattunk, hanem arról is, hogy ismét lefogyott.

Sarka Kataedzésfenék