El sem hinnéd, milyen új dolgot tanult Tóth Andi a nyaralásán

Forrás: Facebook/Tóth Andi -
úszás X-Faktor Görögország romantika énekesnő Tóth Andi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Romantikus görögországi nyaralása alatt új tudásra tett szert az X-Faktor győztese, aki nagyon büszke az elért eredményre.

Tóth Andi párjával, Petivel Zakynthos szigetén nyaralt, ahonnan romantikus és forró csókos fotókkal lepte meg rajongóit. Az énekesnő pedig végre úszni is megtanult – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Tóth Andi

„A vakító napsütésben mindenki vastagon kente magát magas faktorszámú naptejjel, én imádom a napot, és végre csokibarnára sültem! A barnaság mellett a nyaralás fontos eredménye, hogy végre megtanultam úszni, így többé már nem lesz probléma, ha elindulunk hajókázni" – nevetett Andi.

Vajna Timi bevallotta, mi a legnehezebb az életébenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150804-vajna-timi-andy-vajna-felesege-bevallotta-a-fogyokura-a-legnehezebb-dolog-az-eleteben.htmlAndy Vajna feleségének áloméletében is akad valami, ami nehezen megy, ami kedvét szegi egy-egy napon.Ez Zsír!Fotó: Zsigmond László/Life.huCserpes Laura kikerekedetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150803-cserpes-laura-enekesno-berki-krisztian-exbaratnoje-kerekded-testalkattal-pozolt.htmlAz énekesnő olyan ruhát választott legutóbbi fellépésére, amely remekül kiemelte szexi, gömbölyded alakját.Ez Zsír!--Ejha! Szabó Zsófi nádszálvékony letthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150731-szabo-zsofi-szineszno-nadszalvekony-lett-es-szebb-mint-valaha.htmlA színésznő szexi topban és pazar nyakékkel pózolt. Zsófi a fotón nagyon vékonynak tűnik, lehet, hogy a sok lovaglás jót tett testének-lelkének egyaránt?Ez Zsír!--5 nyári zöldség és gyümölcs, ami csodákat tesz a testtel 50 feletthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150803-5-nyari-zoldseg-es-gyumolcs-ami-csodakat-tesz-a-testtel-50-felett.htmlAz egészséges életmód mindig nagyon fontos, ám egy bizonyos kor felett ennek még nagyobb a jelentősége: ötvenen túl különösen lényeges, hogy a szervezet még több olyan vitaminhoz, tápanyaghoz hozzájusson, amivel ellenállóbb lesz a betegségekkel szemben. Íme, 5 nyári zöldség és gyümölcs, amikkel még többet tehetsz magadért ötven év felett!Ez Zsír!ThinkstockÍgy nyújtja le Irina Shayk a tökéletes izmaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20150802-igy-nyujtja-le-irina-shayk-a-tokeletes-izmait.htmlA modell is jól tudja, edzés után kötelező a nyújtás. Ezt pedig egy több, mint szexi fotón be is mutatta képmegosztó oldalán. Ez Zsír!--Anyának igaza volt: a hosszabb jóllakottság kulcsa a lassú evéshttp://www.life.hu/ez-zsir/20150730-a-hosszabb-jollakottsag-kulcsa-a-lassu-eves.htmlJobban megy a fogyás, ha kapkodás helyett elég időt szánsz az evésre? A legújabb mutatások szerint nagyon is!Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.