Hölgyeim, ezért érdemes edzeni! Álompopsival hódítja meg a Balatont a magyar fitneszmodell

Forrás: Facebook/Csörgő Adrienn -
Csörgő Adrienn Balaton fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha még nem lenne ma elég meleged, nézd meg Csörgő Adrienn szuperszexi fotóját! A magyar fitneszmodell alakja eszméletlen - íme a bizonyíték. 

Adri nem először büszkélkedik tökéletes alakjával. Korábban egy szexi képsorozatot mutattunk be, most azonban egy ezeknél is sokkal izgibb fotó készült róla a Balatonon. A fitneszmodell - aki ITTel is árulta, mi álomalakjának titka, egy falatnyi bugyiban és más semmiben hódította meg a magyar tengert.

Forrás: Facebook/Csörgő Adrienn

,,Pár napja a Fitmodel Academy Fit táborban voltunk, a hajnali bootcamp edzés után mentem be a vízbe. Rajtunk kívül senki nem volt a parton, így kihasználtam az alkalmat..." - mesélte nekünk Adrienn, akinek a fotója tényleg eszméletlen. Mi irigykedünk!

"Guggolás nélkül nincs kerek popsi" - Tézsla Ági fitneszmodell tippjeihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150622-tezsla-agi-fitneszmodell-igy-edz-etkezik-tippek-trukkok.htmlFelejtsd el a cukros üdítőket, a fehérlisztet, végezz sok-sok guggolást – de mi más kell még a tökéletes bikinialakhoz? Sorozatunkban ezúttal Tézsla Ági fitneszmodell árulta el a trükkjeit és azt, ő mivel is tartja magát formában. Ez Zsír!ThinkstockNarancsfarm combon, popsin, hason - még felveheted a harcot a nyár gyűlölt ellenségével!http://www.life.hu/ez-zsir/20150417-narancsbor-elleni-kezelesek-tenyleg-hatasosak-e-mit-mond-a-szakerto.htmlTavaszi ruhavásárlás, próbafülke, rémes fények, és hopp, mi az ott a combomon? És a fenekemen? Valahogy így kezdődik, amikor az ember lánya tavasszal elhatározza, hogy most márpedig megszabadul a gyűlölt narancsbőrétől. De ez tényleg lehetséges, vagy úgyis a genetika számít? Szakértőket faggatunk trükkökről, új eljárásokról és a kezelések hatékonyságáról. Ez Zsír!ThinkstockKerek popsi 2015 nyarára? 3 gyakorlat, amit mindenképp próbálj ki!http://www.life.hu/ez-zsir/20150126-crosstrening-gyakorlatok-farizomra.htmlAhhoz több kell az edzésnél, hogy olyan popsink legyen, mint Kim Kardashiannak. De idén is lesz bikiniszezon, így nem árt, ha elkezded komolyan venni a testmozgást. Kevés nő elégedett igazán a popsijával, és ez az a terület, ami sosem lehet elég kerek, feszes. Mutatunk 3 szuper gyakorlatot, amiket érdemes hetente többször beiktatni a napirendedbe!Ez Zsír!OrigoJLo, a popsikirálynő - Most 4 perc 16 másodpercig nézheted!http://www.life.hu/ez-zsir/20140919-jennifer-lopez-es-iggy-azalea-booty-cimu-klipje-nagyon-szexi.htmlHa van még valaki, aki eddig kételkedett abban, hogy Jennifer Lopez eszméletlenül dögös, annak érdemes megtekintenie teljes hosszában a Booty című klipet. Ennél szexibb videóra ugyanis még mi sem emlékszünk a "kliptörténelemből".Ez Zsír!--Edzés combra, popsira, mellizomra - készülj a nyárra páros gyakorlatokkal!http://www.life.hu/ez-zsir/20150317-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-crosstrening-oktatoval-paros-labdas-gyakorlatok.htmlEgyedül edzeni nagyon jó, hiszen csak magadra kell figyelned, ám néha feldobja a rutint a páros edzés is. Akár a barátnőddel, akár a pároddal állsz neki az edzésnek, a következő 4 gyakorlatot bátran végezhetitek, mindössze egy medicinlabda kell hozzá. Ez Zsír!ThinkstockDundika keblei és Szabó Erika popsija - ők a legszebb testű magyar celebekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140409-a-legszebb-testu-magyar-celebek-a-life-hu-olvasok-szavazatai-alapjan-toth-gabi-szabo-erika.htmlNemrég megszavaztátok a Life.hu-n, kik a legszebb arcú magyar celebek - az eredményt itt be is mutattuk. Ám arra is kíváncsiak voltunk, mely magyar szépségek testrészeit tartjátok etalonnak - íme az eredmények.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.