Gáspár Győző hatalmas bravúrt hajtott végre

fogyás Gáspár Győző testépítő showman edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A showman közösségi oldalán örömködött, hogy végre elérte, azt a célt, amiért hónapok óta küzdött.

Gáspár Győző – miután 55 kilótól szabadult meg - azt tűzte ki célul, hogy izmosra gyúrja magát és elindul egy testépítő versenyen. Nos, a súlya már rendben van, így az elkövetkezendő időszakban csak az izmaira kell koncentrálnia.

Forrás: Facebook/Gáspár Győző

„Sikerült! Elértem azt a súlyt, amit a kezdetekkor kitűztünk célnak! Mindenféle csodaszer, pirula és zsírégető kezelés nélkül! Minél előbb elfogadod, hogy a kaja a 70% az edzés a 30%, annál előbb éred el a célodat. Igaz, ez még nem a fő cél, szóval továbbra sincs lazsálás, de büszke vagyok, hogy elértem azt, amit sokak szerint lehetetlen ennyi idő alatt egészséges keretek között! Rengeteg törődést, segítséget és támogatást kaptam tőled Simon Gyula, családom! Nagyon szépen köszönöm. Remélem, hamarosan a fő célomat is elérjük: FitBalance Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa!" – írta Győzi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.