10 hét alatt igazi álomalakot gyúrt magának egy édesapa

Thinkstock -
fotó fogyókúra edzés kockahas édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 41 éves Dave Anderson 3 hónap alatt olyan izmos lett, mint egy hollywoodi világsztár. Évekig nem volt ideje a mozgásra, most azonban szinte napi szinten sportol. 

A férfi testzsírszázaléka rövid idő alatt 21,5 százalékra ugrott. A londoni apuka hetente ötször járt edzeni, emellett naponta fogyasztott olyan speciális ételeket, amelyek elősegítették a fogyást. 10 hét alatt elérte azt a külsőt, amelyre már régóta vágyott - írja a Daily Mail.

Kattints ide a fotókért!

Thinkstock

"Nem volt nehéz betartani a diétát: alkoholt nem ittam, és éhes se voltam soha. Büszke vagyok magamra" - nyilatkozta Dave, akinek már kockás a hasa, és a bicepsze is látványosan megnőtt.

8 hetes fogyókúrába kezdett Tóth Gabihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160204-toth-gabi-enekesno-fogyokuraba-kezdett-facebookon-jelentette-be.htmlAz énekesnő Facebook oldalán jelentette be rajongóinak a nagy elhatározását, és azt is megmagyarázta, miért döntött a diéta mellett. Ez Zsír!--Radics Gigi nádszálvékony lett - Hová fogy az énekesnő?http://www.life.hu/ez-zsir/20160202-radics-gigi-enekesno-nadszalvekony-lett-es-testhez-simulo-ruhaban-pozolt.htmlAz énekesnő, aki egyre vékonyabb, szexi kis fekete ruciban mutatta meg, milyen tökéletes az alakja. Ez Zsír!--Egyem vagy ne egyem? Ezt mondja a jóga a húsfogyasztásról!http://www.life.hu/ez-zsir/20160128-jogaiskola-a-jogaklikkel-megkivanja-e-a-joga-a-vegetarianus-etrendet.htmlA jóga nem csak a jógaszőnyegen zajlik. Az ott megtanult technikákkal elért testi és lelki egészségnek és a tudatosság gyakorlásának a mindennapokban veszed a legnagyobb hasznát. Az élet számtalan döntéshelyzetében is segítségedre lesz a jóga: a jama és nijama elvek ugyanis erkölcsi iránymutatást adnak. Ez Zsír!Thinkstock5 könyv, ami fogyásra, életmódváltásra inspirál 2016-banhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160128-fogyas-dieta-eletmod-konyvek-2016-ra.htmlFogyni nem könyvből fogsz, az biztos, viszont ha komolyan gondolod az életmódváltást, és nem szeretnél a hozzáértő netes társadalomra hagyatkozni, érdemes a könyvek között is keresgélned. Íme, 5 mű, amik segíthetnek abban, hogy idén végre sikerüljön kicsit változtatni az életmódodon! Ez Zsír!--Brooklyn Beckham egyre szívdöglesztőbbhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160128-brooklyn-beckham-edzoteremben-keszitett-magarol-szelfit-instagram-oldalara.htmlA sztárcsemete jó géneket kapott szüleitől, de nem bízza magát pusztán a természetre. Meg is dolgozik a dagadó izmokért! Ez Zsír!--Álomszép szelfit lőtt Palvin Barbihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160127-palvin-barbara-gyonyoru-szelfit-keszitett.htmlA világhírű magyar modell még reggel sem tud olyan képet készíteni, amelyen ne lenne gyönyörű. Az Instagramra legutóbb feltöltött fotója is telitalálat. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.