A férfi 2 év alatt 100 kilótól szabadult meg, de nem csak életmódot, nemet is váltott

Forrás: TLC / XPOSUREPHOTOS.COM -
transzneműek nemváltás transzneműség életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves Chay Guillory története egyáltalán nem szokványos. Nem csupán 100 kilót adott le két év leforgása alatt, hanem végre felmeri vállalni a transzexualitását is.

A 24 éves Chay Guillory két évvel ezelőtt 270 kilósan férfiként tengette mindennapjait, ám egy gyomorgyűrűnek köszönhetően 100 kilótól szabadult meg, és most már nem a feleslegtől, hanem az önbizalomtól duzzad. Ezért is döntött úgy, hogy

végre úgy akar kinézni, ahogy érzi magát: nőként.

Forrás: TLC / XPOSUREPHOTOS.COM

"Úgy érzem, hogy hosszú ideig csak hazudtam. Egy 270 kilós férfi testében ragadtam, de most már úgy gondolom, hogy mindenre képes vagyok. Ha sikerült lefogynom, akkor az lehetek, akinek érzem magam, és ez a személy egy nő" - mesélte el Lola egy fogyókúrás műsorban.

Ez zsír!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.