Hűha! Egy holland szexisten landolt a monitorunkon

modell modellszakma Hollandia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A holland ifjú, Abel Van Oeveren 21 éves volt, amikor felkapta a modellszakma, és szép lassan bekerült a világ legkeresettebb modelljei közé.

Prada, Burberry, DSquared2, Jil Sander, Louis Vuitton, Salvatore Ferragamo, Kenzo és persze a nők is kapkodnak Abel Van Oeverenért, aki nem a tipikus férfit testesíti meg, sőt, kimondottan feminin vonásokkal áldotta meg a genetika, ennek ellenére

sikert sikerre halmoz.

Last week of June, be sure to make it count! Thank you @borisrado @vnymodels #AlmostSummer ⛱

Abel van Oeveren (@abelvanoeveren) által közzétett fénykép,

A szeplős, kisfiús arcú srác meghódította a kifutókat és az Instagramot is, ahol már közel 10 ezer követővel büszkélkedhet.

by @brianjamienyc

Abel van Oeveren (@abelvanoeveren) által közzétett fénykép,

Sajnos nem derült ki, hogy van-e barátnője, de lehetetlen nem létezik, ezt pedig egyszer már egy lelkes rajongó is bebizonyította: a 22 éves lány 5 éven át rajongott a kedvenc színészéért, akit folyamatosan üzenetekkel bombázott Twitteren. Ma már ő a sztár barátnője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.