Íme a világ legkövérebb kisfiúja: 189 kiló! Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/Jefta Images / Barcroft Media/Jefta Images / Barcroft Images -
kövér kisfiú dagadt túlsúlyos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentően néz ki a kisfiú, aki bizonyos vélemények szerint a világ legelhízottabb gyermeke.

Ez az indonéz fiú sokak szerint a világ legkövérebb gyermeke. Arya Permana mindössze 11 éves, de a durva súlyfeleslege miatt már életveszélyes állapotbn van.

Így nézett ki a műtét előtt Ayra, a 189 kilós fiú Forrás: NORTHFOTO/Jefta Images / Barcroft Media/Jefta Images / Barcroft Images

6 vele egyidős gyermek súlyát teszi ki egyedül,

és már ott tart, hogy 5 percet sem képes önállóan sétálni. Többévnyi masszív túltáplálás után a szülei, Ade és Rokayah Soemantri is belátták, hogy a fiú állapota tarthatatlan, valamit tenni kell, különben meg fog halni.

A jakartai Omni kórházba utaztak, ahol Arya egy 5 órás gyomorműtéten esett át. Az orvosok szerint ő a legfiatalabb páciensük, akin valaha ehhez hasonló beavatkozást végeztek el. De a szakemberek számára sem volt kérdés, hogy enélkül a fiú túlélési esélyei napról napra csökkenni fognak.

Sétálni egyedül már abszolút nem tud Forrás: NORTHFOTO/Channel 5 / Barcroft Productions/Channel 5 / Barcroft Productions

Így táncol Lizzy, a 15 éves, túlsúlyos balerina – Videó!

Senki nem mondta neki, hogy lehetetlen dologra vállalkozik, így megcsinálta. A nem kevés súlyfelesleggel küzdő lány balerina akart lenni, és az is lett! Videó!

Minél előbb lapos hasat szeretnél? Ezt kell tennedhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170519-tippek-a-lapos-hasert.htmlKözeledik a nyár, a trikók, a croptopok és a bikinik időszaka, amikor a kibuggyanó pocakkal és úszógumival mielőbb szeretnénk leszámolni. Íme, néhány tipp, amivel a nemkívánatos párnácskákat eltüntetheted! Ez Zsír!ThinkstockSikertörténet! 25 kilót fogyott, és aerobikedző lett Eszterbőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170518-sikertortenet-roka-eszter-eletmodvaltassal-fogyott-25-kilot.htmlAz agyament diétáknak, a jojó effektusnak és a mozgásszegény mindennapoknak mondott búcsút Róka Eszter, amikor elhatározta, hogy életmódot vált. Azóta aerobikedző lett a 25 éves lányból, így már másokat is arra buzdít: válasszák az egészséges és boldog életet. Ez Zsír!OrigoSzűcs Judith elérte vágyott alakját: felszedett néhány kilóthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170528-szucs-judith-hizott-nehany-kilot.htmlBár a rajongói szerint bomba formában van Szűcs Judith, ő nem mindig látja így. Nemrégiben arra panaszkodott, hogy túl sovány, híznia kéne. Ez Zsír!--Ha már unod a szendvicset, tekerj egy tortilláthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170510-ha-mar-unod-a-szendvicset-tekerj-egy-tortillat.htmlHabár szerintünk a szendvicsre nem lehet ráunni, ha igazán finom kenyérből és szuper krémekkel készítjük el, de ha mégis eleged lenne belőle, akkor változtass a formán. Ez Zsír!Thinkstock30 kilót fogyott Kozsohttp://www.life.hu/ez-zsir/20170527-30-kilot-fogyott-kozso-meg-nyolcat-szeretne.htmlSokat küzdött a felépüléséért Kozso, aki 2011-ben agyvérzést kapott, majd súlyos agyműtéten esett át. A kritikus operáció hatással volt a beszédközpontjára is, emiatt újra meg kellett tanulnia beszélni. Ez Zsír!OrigoA vörös szönyegen is megmutatta testét Mama Junehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170527-a-voros-szonyegen-is-megmutatta-testet-mama-june-a-fogyasa-utan.htmlAhogy már megírtuk, elképesztően lefogyott Mama June, azaz polgári nevén June Shannon. A Honey Boo Boo színre lép című valóságshow szereplője 2016-ben kezdett diétázni, 200 kilóról 36-os méretig fogyott. A fogyókúrát olyannyira túlzásba vitte, hogy közben egyszer kórházba is került, exférje pedig sokkot kapott, amikor meglátta a 136 kilótól megszabadult June-t, aki ezúttal a vörös szőnyegen, estélyiben mutatta meg magát. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.