guggolás sport Katus Attila edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kezdd az őszi szezont edzéssel, tornázz minden reggel Magyarország vezető életmód-szakértőjével, Katus Attilával! A LifeTv-ben szeptember 4-től reggel 7-kor, 8-kor és 10-kor nincs kifogás, ledolgozzuk a nyáron felszedett felesleget. Két dolgot garantálunk, bombaformát és izomlázat!

Katus Attila ezúttal guggoló gyakorlatokat mutat be, amit ha jól csinálsz, az egész testedet át tudod mozgatni. Edzésre fel!

Ezeket a hibákat mindenki elköveti, aki először jár edzőterembenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170914-ezeket-a-hibakat-mindenki-elkoveti-aki-eloszor-jar-edzoteremben.htmlEdzőterembe járni jó, csak ezt is okosan kell csinálni. A kezdők sok hibát hajlamosak elkövetni, de te legyél okosabb, és tanulj mások hibájából! Ez Zsír!OrigoComb- és farizom erősítés felsőfokon! Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170914-comb-es-farizom-erosites-katus-attilaval.htmlKezdd az őszi szezont edzéssel, tornázz minden reggel Magyarország vezető életmódszakértőjével, Katus Attilával! A LifeTV-ben szeptember 4-től reggel 7-kor, 8-kor és 10-kor nincs kifogás, ledolgozzuk a nyáron felszedett felesleget. Két dolgot garantálunk, bombaformát és izomlázat! Ez Zsír!ThinkstockFogyási tippek azoktól, akik rengeteg felesleges kilótól szabadultak meghttp://www.life.hu/ez-zsir/20170912-fogyasi-tippek-azoktol-akik-maguk-is-lefogytak.htmlAzoktól, akik átélték már, milyen a fogyás, és pontosan tudják, mit kell tenni érte, sokkal hitelesebben hangoznak a fogyási tippek. Ráadásul könnyebben el is fogadják a hasonszőrűektől ezeket az életmódváltási tanácsokat. Szóval, halljuk őket! Ez Zsír!ThinkstockTökéletes popsira vágysz? Ezeket a gyakorlatokat vesd be!http://www.life.hu/ez-zsir/20170906-gyakorlatok-popsira-katus-attilatol.htmlKezdd az őszi szezont edzéssel, tornázz minden reggel Magyarország vezető életmódszakértőjével, Katus Attilával! A LifeTv-ben szeptember 4-től reggel 7-kor, 8-kor és 10-kor nincs kifogás, ledolgozzuk a nyáron felszedett felesleget. Két dolgot garantálunk, bomba formát és izomlázat! Ez Zsír!--Ezeket a hibákat mindenki elköveti, aki először jár edzőterembenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170914-ezeket-a-hibakat-mindenki-elkoveti-aki-eloszor-jar-edzoteremben.htmlEdzőterembe járni jó, csak ezt is okosan kell csinálni. A kezdők sok hibát hajlamosak elkövetni, de te legyél okosabb, és tanulj mások hibájából! Ez Zsír!OrigoFogyás az edzőtermen túl? Könnyebb, mint gondolnádhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170831-tippek-azoknak-akik-utaljak-az-edzotermet-de-fogyni-akarnak.htmlSokan vannak úgy, hogy fittek, energikusak szeretnének lenni lehetőleg normál testalkattal, de utálják az edzőtermet, és egyébként is alig tudják beiktatni a rendszeres mozgást a mindennapjaikba. Ezt a 7 tippet nekik írtuk, hogy belássák, a hétköznapok tele vannak alternatív sportolási lehetőségekkel! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.