Prisais Townsend a világ egyik legsportosabb négyévese

sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kaliforniai Prisais Townsend edzőteremben tölti a fél életét. Ha hiszed, ha nem, 10 hónaposan már súlyzót emelgetett, azóta pedig olyan mutatványokra képes, amelyek még a sportosabb felnőtteknek se mindig mennek. CrossFit edző apukája, James Townsend nagyon büszke a gyermekére, és támogatja az ambícióit. 

A 4 éves kislány édesapjának edzőterme van, ahol már babakorában sok időt töltött, később pedig megpróbált leutánozni gyakorlatokat. Prisaist James az amerikai Cosmónak elmondta, soha nem ő vette rá a kislányt, hogy edzen, de persze nagyon örül, hogy a gyermeke ennyire szeret mozogni.

"Nagyon örülök neki, hogy szereti és évezi a fitneszt" - nyilatkozta, és hozzátette, boldog, hogy kislánya mozog, hiszen szerinte a gyerekek testének is nagyon jót tesz, ha megfelelő méretű súlyokkal tudnak edzeni.

Az édesapával egyébként a szakemberek is egyetértenek. Paul Sticker, sportorvos és gyerekorvos szerint csak az a fontos, hogy a gyakorlatok közben egy szakértő mindig felügyelje, hogyan végzik el a gyerekek a feladatokat, hogy még véletlenül se sérüljenek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.