Szabó Zsófi újra edz a szülés után, speciális diétájához is visszatér majd

2018.04.16. 12:43

Újra edzőterembe jár Szabó Zsófi, aki decemberben adott életet kisfiának, Mendelnek. Mivel inzulinrezisztenciás, odafigye arra is, hogy mit ehet, szeretne régi formájában tündökölni. 

"Már több mint egy hete újra edzek, ráadásul a férjemmel együtt" - mondta a BlikknekSzabó Zsófi, aki decemberben adott életet kisfiának, Mendelnek. Egymást motiválják, így könnyebben meg a sprot. A műsorvezető hangsúlyozta, hogy semmit nem vont meg a szervezetétől a szoptatás alatt. 

Szabó Zsófi újra formába hozza magátForrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala

Szabó Zsófi úgy érezte, hiába edz, mindig voltak rajta plusz kiló. A babeterezés során kiderült, inzulinrezisztenciája van. Az ehhez tartozó speciális diétával azonban már sikerült fogynia. 

"Folytatom a korábbi életmódomat, nagyon odafigyelek arra, mit ehetek és mit nem. Nem lesz könnyű, mert édesszájú vagyok, és a sütiknek nehezen állok ellen, de a kitűzött cél motivál. A diéta mellett edzőterembe járunk Zsoltival, igaz, egyelőre inkább kardiózom" - fogalmazott Szabó Zsófi, aki azt is elárulta, hogy amíg edz, édesanyja vigyáz a kicsire, de természetesen sportolás közben is mindig telefonközelben van. 

Szabó Zsófiszüléssportegészségedzésdiétafogyáscsaládinzulinrezisztencia