Rubint Réka a visszavonulásáról vallott

2018.11.17. 20:00

Norbi már szögre akasztotta a sportcipőjét, ő már nem tart több edzést, így az a kérdés, hogy Réka követi-e a példáját a közeljövőben. 

Rubint Réka a fitnesz nagyasszonya, rengetegen követik őt és járnak az edzéseire. Habár egyáltalán nem látszik rajta a kor, azt mondja, Norbi visszavonulása őt is elgondolkodtatta. Elárulta, a közeljövőben várható-e, hogy abbahagyja az edzéseket.

Rubint Réka edzéseire nagyon sokan járnakForrás: Facebook / Rubint Réka

„Egy olyan ember, aki hosszú éveken át mániákusan a sportnak élt, nem tudja egyik pillanatról a másikra elengedni a múltat. Norbi visszavonulása ugyanakkor engem is elgondolkodott, bár én nem tervezem, hogy a közeljövőben szögre akasztom a fitneszruhámat. Nekem fontos a felkészülés, a tudatosság és bármennyire szeretnék még 70-80 évesen is annyit sportolni, mint most, tudom, hogy képtelenség. Huszonévesen még napi 5-6 aerobikedzést tartottam, most már örülök, ha egy hét alatt sikerül produkálni ezt a mennyiséget. Ha mégis úgy adódna, hogy visszavonulnék, már megvan az a bizonyos B tervem. Mindig is nagyon érdekeltek az emberi érzések és a belső világunk, ezért biztosan a lelki egészséggel foglalkoznék a jövőben, hiszen a harmonikus és boldog élet épp annyira múlik ezen, mint a rendszeres mozgáson és a helyes táplálkozáson” – mondta a FemCafénak.

Rubint Rékaaerobikvisszavonulás