szülés után fogyás Nagy Adri pluszkiló terhesszex gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Adri elárulta, hogyan sikerült leadnia a terhesség során rárakódott plusz kilókat.

Nagy Adri csak úgy ragyog: kisfia immár egyéves, neki pedig mára sikerült leadnia a terhesség során rárakódott plusz kilókat. A BEST magazinnak elmondta, nem volt egyszerű, és nem is siettette a dolgot, végül azonban a rendszeres testmozgásnak hála leadta a felesleget.

Beni érkezése után három hónappal még megkérdezték tőlem, hogy újra terhes vagyok-e. Nem csoda, ha más anyukákhoz hasonlóan én is elkezdtem takargatni a hasamat. Szerencsére a méretem nem változott, de voltak rajtam zavaró felesleges kilók, és mivel főként testhezálló darabokból állt a gardróbom, amiket már nem tudtam nyugodt szívvel felvenni, be kellett szereznem pár újat. Maximalista vagyok magammal szemben, mostanra, nyár közepére sikerült regenerálni a szülés során szétnyílt hasizmomat, és sporttal ledolgoztam a rajtam maradt felesleget, úgyhogy már fel merek venni bikinit is. Nem tagadom, hatással vannak rám az interneten szembejövő, tökéletesre szerkesztett modellfotók, és ezek miatt sokáig többet próbáltam kihozni magamból, mint amennyi kényelmes lenne. Ma már inkább hétköznapi, erős nőket követek, belőlük próbálok erőt meríteni.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Egy év + egy hónap = két részes bikini

nagyadrimusic (@nagyadrimusic) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.