Priscilla Presley őszintén vallott: ilyen volt Elvis Presley-vel élni Gracelandben

Elvis Presley Smiling with Bride Priscilla
Elvis Presley Smiling with Bride Priscilla/men:CB2 - Bettmann
elvis presley Graceland Priscilla Presley
Elvis Presley és Priscilla kapcsolata nem szokványosan kezdődött és sokkal hamarabb ért véget, mint azt bármelyik fél gondolta volna. A világhírű énekes felesége most arról vallott, milyen volt valójában az élet nála 10 évvel idősebb férjével Gracelandben.

Priscilla Presley mindössze tizennégy éves volt, amikor találkozott Elvis Presley-vel, méghozzá egy meglehetősen szokatlan helyen, egy németországi katonai bázison. A nevelőapja és Elvis is ott töltötte épp a katonai szolgálatát. Noha az apja eleinte próbálta tiltani tőle az énekes szupersztárt, semmi sem állhatott a szerelmesek közé. Rövidesen már egy párt alkottak, majd nyolcévnyi kapcsolat után, 1967-ben össze is házasodtak.

Priscilla Presley
Priscilla Presley elárulta, mivel teltek a délutánjaik Gracelandben
Forrás: Getty Images

Priscilla Presley élete Gracelandban

Priscilla végül 1972-ben elhagyta Elvist, hogy megtalálja önmagát, hisz egészen addig a rocksztár életét élte. A pár végül 1973-ban vált el, de továbbra is szeretetben nevelték lányukat és jó viszonyt ápoltak egymással. Elvis végül 1977-ben rendkívül fiatalon, mindössze 42 évesen hunyt el, de volt felesége azóta is elkötelezett Elvis örökségének megőrzésében. Priscilla gyakran gyakran oszt meg a közösségi oldalán régi fotókat, és nemrégiben betekintést engedett abba, milyen volt az otthoni életük Gracelandben. Többek között azt is elárulta a rajongóinak, hogy ő és Elvis mit néztek a televízióban.

Az a műsor, amit Elvis és én néztünk, a Laugh-In volt, ami akkoriban nagyon népszerű volt

A Rowan & Martin's Laugh-In egy szkeccskomédia volt, amely 1968-ban indult és hat évadon át futott. Priscilla videójában szerepelt egy klip, amelyben Goldie Hawn, a Laugh-In egyik állandó szereplője is feltűnt.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.