40 éve hunyt el Elvis Presley

Forrás: AFP -
halál Elvis Presley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma van 40 éve, hogy életét vesztette az ikonikus Rock 'n' Roll énekes, Elvis Presley. 

40 évvel ezelőtt hunyt el a világ egyik legkeveltebb énekese, Elvis Presley. Sokan nem tudják elfogadni ezt a tényt, ezért a mai napig összeesküvéseket gyártanak azzal kapcsolatban, hogy Presley "hová tűnt".

Ma halt meg 40 éve Elvis Presley Forrás: AFP

Többen is látni vélték a sztárt, és szárnyra kaptak olyan hírek is, melyek szerint csak elbújt a nyilvánosság elől, hogy nyugodtan élhessen tovább, reflektorfény nélkül.

Presley halálának évfordulóján olyan hírek láttak napvilágot, amikről eddig nem tudhattunk. Állítólag igen visszahúzódó fiú volt, aki már akkor is szívesen zenélt, de a nyilvános szerepléseket messziről elkerülte. Sőt, állítólag nem is tűnt túl tehetségesnek, ugyanis készült egy lista az iskola 22 legtehetségesebb gyerekének nevével, ám ezen a listán Elvis nem szerepelt. Mégis ő lett a világ egyik legelismertebb és legsikeresebb zenésze - írta meg a Mirror.

Íme a híres lista, amelyen a sztár neve nem szerepelt Forrás: Historicalrarities.com

Elvis Presley 23 éves unokája le sem tagadhatná, ki a nagyapja

Benjamin Keough Instagram-oldalát elnézve bizton állíthatjuk, hogy kiköpött mása nagyapjának, aki az 50-es évek egyik legnagyobb szupersztárja volt: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.