Hihetetlen! Kutyájának lopott el egy emberi lábat a mentős!

végtag lábfej amputáció lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ellopta egy baleset áldozatának a leszakadt lábát a helyszínre kiérkező mentős az Egyesült Államokban.

Beperelt egy St. Lucie megyei mentőst egy sérült férfi, amiért ellopta a lábát egy baleset után. A karambol még 2008-ban történt Florida államban az egyik autópályán - értesült a Bors. A baleset során a sofőr lábfeje leszakadt, amit azonban csak később találtak meg, miután őt már kórházba szállították.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

A kép illusztráció

A végtagot a mentősnő, Cynthia Economou találta meg, aki nem tudta eldönteni, hogy emberi hús-e, biztos, ami biztos: inkább hazavitte a kutyájának. A sofőr, Karl Lambert akkor feljelentést tett, de nem elégedett meg a 6 hónap próbaidős büntetéssel, ezért most beperelte a nőt. Szerinte ugyanis a mentősnő lopása miatt nem tudták visszavarrni a lábfejét, emiatt kellett amputálni a lábát 5 centivel a térde alatt. "Nem volt rajta tiszta vágás, nem lehetett felismerni, hogy az egy láb. Ha tudtam volna, hogy még vissza lehet varrni, akkor jelentettem volna a felettesemnek" - mentegetőzött a mentősnő.

A lábat egyébként a kutyája kiképzésére használta, mert az állat egy halott áldozatokat felkutató képzésen vett részt. A nő, bár az eset után otthagyta az állást, most a bíróságon magyarázkodhat majd tovább bizarr tettéről.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.