műsorvezető Gáspár Győző öngyilkosság Győzike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzi nem bírta tovább. A Belevaló műsorvezetője saját elmondása szerint két hete begyógyszerezte magát a salgótarjáni otthonában. Vajon mi vezetett idáig - hiszen házassága köztudottan nagyon jó, és anyagi gondjai sem okozhatták az elhatározását.

"Besokalltam. Lehet az ember bármilyen gazdag, ha lelkileg üres, és senki nem szereti. 12-13 darab nyugtatót vettem be, aztán lepihentem. A feleségem hazajött, és látta, hogy nagy a baj. Bevittek a kórházba, majd kimosták a gyomromat" - vallotta a műsorvezető.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

Néhányan állítják, azért jutott Győzi idáig, mert komoly válságba került a házassága feleségével, Beával. "Valóban nem túl jó a kapcsolatom most Beával. Amikor leültünk beszélgetni, és azt kérdezte, hol van az az erős férfi, akibe beleszeretett, arra kértem, hogy ne éljen tovább velem. Beteg vagyok. Amikor rám tör a pánikroham, félek kimenni még az utcára is. A szüleim szerint azért akartam öngyilkos lenni, mert nem főműsoridőben szerepelek. De ez nem igaz. Az igazi ok az, hogy mindent tönkretettem magam körül csak azért, hogy sikeres legyek. Elfordultak tőlem a szeretteim. Már a saját édesapám is olyanokat mond, hogy nem szeret. A gyerekeknek mindent elmondtam. Annyira féltenek, hogy a történtek óta még velem alszanak" - vallotta Győzi a Blikknek.

Az RTL Klub megerősítette Gáspár Győző öngyilkossági kísérletét, és most igyekeznek segíteni munkatársuk talpraállását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.