építkezés szex baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy osztrák szerelmespár nem bírta megvárni, míg hazaérnek, útközben, egy építkezésen estek egymásnak - csonttörés és kórház lett a vége a kalandnak.

Tipp! Vicces fotók, jógázó kisállatok! Nézd meg képgalériánkat!


Thinkstock
Thinkstock

Illusztráció

A 44 esztendős Christian és a 27 éves Tanja kapcsolata még friss, nemrég jöttek össze, így teljesen érthető, hogy a szexuális vonzalom nagyon erőteljes még közöttük. Ennek köszönhető, hogy nem tudták türtőztetni magukat, amikor egy éjszakai italozgatásból hazafelé tartottak. Olyannyira akarták egymást, hogy még azt sem tudták kivárni, hogy elérjenek a férfi lakására, úgy döntöttek, egy közeli építkezésen esnek egymásnak - írta a Bors.

Szerencsétlenségükre egy labilis korlátot használtak támasztéknak, ami nem bírta az erőteljes terhelést és a vad szex alatt eltört. A szerelmesek öt métert zuhantak, s pár óra múlva az innsbrucki kórházban kötöttek ki. A nőnek a karja, a férfinek a sarka tört el a szenvedélyes szerelmeskedésben.

Az osztrák rendőrség most azt vizsgálja, minden biztonsági előírást betartottak-e az építkezésen.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.