Szinglik kontra feleségek - Ki mitől retteg?

szingli feleség párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinglik! Vigyázzatok a feleségekkel! Hogyan reagálnak a férjezett nők, ha egy szingli bukkan fel a láthatáron? Egy szingli nő igazi púp a párok hátán. Vagy csak a féltékeny feleségekén?

Senki nem szereti persze a tetoválásokat és a különös ismertetőjegyeket, de nevezzünk azért nevén a dolgokat. Egy szingli mégiscsak egy szingli. Egy nő, akinek még nincs párja. Mindenki rájuk mondja - és szerencsére Carrynek köszönhetően ma már maguk az egyedülálló nőknek sem ciki kimondani, hogy: "nem, nincs barátom." Természetesen a férfiak azért mégiscsak élvezik valahol a szívük legmélyén ezt a szituációt - legalábbis ezt gondolják a nők. Vagyis, amint egy babazsúron vagy egy esküvőn feltűnne egy szingli nő, a feleség máris a férfi elé veti magát, nehogy az megnézhesse a másik hátsóját. Groteszk gondolat, nem? Hisz ugye minden a bizalomról szól. Az is többek között, hogy tudjuk, a férfi akkor sem nézné meg a hölgyemény fenekét, ha történetesen egyedül lenne azon a partin.

Thinkstock
Thinkstock

Minden szingli ismeri a helyzetet

Majdnem minden nővel előfordult már, hogy korábban volt pasija, más párokkal lógtak együtt és mindig volt valaki, akivel el lehetett menni minden találkozóra. Aztán egyszer csak tényleg egyedül maradnak a nők, és akkor mindegy, hogy Carla Bruninak hívnak vagy Jessica Albának. A szinglik ugyanis - a nem szingli nők szerint - ha előző nap még volt is pasijuk, egy éjszaka alatt femme fatale-lá válnak. Ezért a férjezett nők szinte kötelességüknek érzik, hogy prezentálják az egyedülálló nőknek, hogy milyen jó is párkapcsolatban élni. Mintha nem tudnák! A szingli nők meg erre úgy reagálnak, mint a modellek az Amerika következő szupermodellje zsűrijének a megjegyzéseire. Egy szingli nő élete mindig nyitott könyv: mindenki kitárgyalja a szokásait, azt, hogy kivel kellene összejönnie, vagy hogy mit érez és mikor és hogyan...

Thinkstock
Thinkstock

Mitől is félnek pontosan a párban élő nők?

A szingli nő arra gondol: szeretném megint élvezni az életem, szórakozni, eljárni bulizni és egyáltalán szabadnak lenni. Arra azonban nem gondol, csak rögtön az első "nagy buli" után, hogy mindenki az ő magánéletén köszörüli a nyelvét. Kibeszélik a titkait, a félelmeit, azt, hogy mikor érzi magát kellemetlenül, aztán nem is csoda, ha egy férfi végre kedvesen szól hozzá, ha nős ember is, de szinte kikerekedett szemekkel csüng a szavain. Hisz képzeljük csak el azt a helyzetet, hogy minden pár, mint egy leprást kerülgeti a szingli nőt, és ha nem akar totál szociális izolációt átélni, akkor igenis szóba elegyedik azon a kellemetlen összejövetelen azzal a bizonyos érdeklődő férfi egyeddel.

Thinkstock
Thinkstock

Aztán jönnek a buta női kérdések...

Ha egy férjezett nő megpillantja, hogy férje egy egyedülálló nővel beszélget, akiről ugye először csak annyit tud és lát, hogy fizikálisan egyedül áll(ó). Aztán hamarosan ő is közelebb merészkedik hozzá és tudatosítja a hölgyben, hogy igenis, ez az én pasim, és amúgy van gyerekünk és kutyánk, macskánk, egerünk is. Bizony. Szóval el a szemekkel! Ha pedig kiderülne, hogy már korábbról ismerik egymást a férfival, akkor tudni akarja, hogy honnan és mikortól. A válasz után meg persze mindent tudni akarnak.

Mitől is félnek a párban élő nők?

Attól, hogy a férjük beszélget egy másik nővel, esetleg végre nem arról, hogy mi lesz este a vacsora, vagy éppen pont arról, hogy milyen csodálatos felesége van. Mert ezt a lehetőséget ugye fel sem vetjük.

Pedig a szinglik nagyon praktikusak

Biztosan nem megy az agyunkra mint vendég, mivel valószínűleg fogyózik, sosem marad ott éjszakára és nem mesél ostoba történeteket, mivel örül, ha egyáltalán nem tűnik fel a társaságban. Nem tesz fel buta kérdéseket, hogy hová mentek nyaralni, mivel ő maga nem akarja bevallani, hogy fogalma sincs, mivel egyedül van, így nekünk sem kell bevallanunk, hogy nem futja az idén Olaszországra.

Forrás: http://www.ezoterikus.hu/

És még:

Tervezd meg a randi dátumát kalkulátorunkkal!
5 ok, amiért egész életedre szingli maradsz!

Létezik a Nagy Ő! 6 tipp a megtalálásához!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.