Áldozatokat kell hoznia a gyógyulásért a népszerű magyar színésznek

gyomorpanaszok Kern András gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden jó dolgoról le kellett mondania Kern Andrásnak a gyógyulásért.

RTL Klub/Sajtóklub
RTL Klub/Sajtóklub

A színész másfél hónapja küzd gyomorfekélyével, így sem kávézni, sem inni, sem dohányozni, sem finomakat enni nem szabad. A nagy áldozatnak azonban máris megvan az eredménye: a színész pár hetes kihagyás után hét végén ismét színpadra állt a Pesti Színházban, a Molnár Ferenc írásaiból összeállított, Monokli című előadás premierjén. "Azt azért nem állítanám,hogy már tökéletesen jól vagyok. Ez egy rettentő lassú gyógyulási folyamat, az orvosok szerint általában két-három hónapig is eltart, én pedig még csak a másfeledik hónapnál tartok. Szinte mindenről le kellett mondanom, nemcsak a cigarettáról, de a kávézásról, az ivásról, az evésről is. Kicsit nehezen viselem, és nem is nagyon érzem még, hogy az önmegtartóztatás olyan sokat segítene, de ki kell várni a végét" - vallotta az előadás után Kern a Blikknek.

Januárban maradt el először előadás a színész betegsége miatt, és még februárban sem tudott játszani. A Monokli próbáira azonban már bejárt, és együtt tudott dolgozni a többi szereplővel, Lukács Sándorral, Rajhona Ádámmal, Tahi Tóth Lászlóval. "Nagyon jó hangulatú próbafolyamat volt, kicsit régimódiasan próbáltunk, ahogy a darab is régimódias, és mi is elég régiek vagyunk. Ebben az alternatív, kísérleti előadásokkal teli világban szinte felüdülés volt ez a jóízű, békebeli munka. Ma az a divat, hogy reggeltől estig próbálnak egy darabot, mi viszont szép nyugodtan, tíztől kettőig megoldottuk ezt a feladatot. Köszönhető ez a rendezőnek, Fesztbaum Bélának, aki maga is egy nyugodt ember. Molnár Ferenc pedig örök érvényű, egy igazán jó író eltalálja, hogy épp mi van a levegőben, és ezek a dolgok aktuálisak maradnak örökre" - vallotta a színész.

A fejünkbe vettük, hogy lefogyasztjuk az országot!

Te hány kilótól szeretnél megszabadulni 3 hónap alatt?



Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.