Elváltozásokat találtak a magyar énekesnő fejében - Azonnal meg kellett műteni!

láz Zalatnay Sarolta műtét gyógyszer énekesnő kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta jelenleg is kórházban van, és állapota miatt csak nehezen képes beszélni.

Az énekesnő egy hete érezte először, hogy valami nem stimmel vele. Erős fejfájásra panaszkodott, de az első vizsgálatok nem vezettek eredményre. Végül két nappal az első tünetek jelentkezése után egy CT-vizsgálatot követően már nem engedték haza orvosai.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv


"Sajnos nem vagyok jó állapotban. Beszélni is csak néhány percet tudok. Az egész egy fejfájással kezdődött, ami olyan hihetetlen mértékben fokozódott, hogy orvoshoz fordultam. Az első vizsgálat nem vezetett eredményre és fájdalomcsillapítót kaptam. Sajnos nem enyhült az állapotom, ezért én magam is beszedtem gyógyszereket" - mesélte az Új Ásznak Cini, akit másnap a lánya keltett fel, mert észrevette, hogy nagy a baj.

"Gyakorlatilag csak gyógyszerekkel tudtam elaludni, és arra ébredtem éjszaka, hogy Niki kelteget és közölte velem, hogy reszketek. Negyven fokos lázam volt, így bekerültem a kórházba, ahol egy CT-vizsgálat során elváltozásokat találtak a fejemben. Azonnal megműtöttek és kiderült, hogy arcidegzsába támadott meg, amihez társult egy nagyon erős krónikus arcüreggyulladás is" - mesélte a gyógyszerektől bódultan az énekesnő.

"A legnagyobb szívfájdalmam az, hogy a hétvégét még a kórházban kell töltenem, így nem tudok elutazni a Felvidékre, ahol koncertem lett volna. Rettenetesen szomorú vagyok, mert imádom az ottani bulikat. Remélem, kárpótolni tudom mindazokat, akik várnak rám" - fűzte hozzá Cini.

Forrás: Stop.hu

Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged hétköznap este 10 után a Life.hu-n!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.