Ettől a szagtól undorodik a férfi az ágyban - éjszakai pasivélemény (18+)

párkapcsolat szex férfi szaglás LifeNight szexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok nő odafigyel az alapvető higiéniára, ha szexuális együttlétre kerül sor, míg mások bizony sokszor elfeledkeznek róla. A Life.hu megkérdezte a férfiakat, hogy milyen szagok zavarják őket a legjobban az ágyban. A körkérdésből az is kiderül, hogy mi az, ami számukra a legerotikusabb.

Tippünk: Rossz lehelet, pacsuli és szellentés - Szagok, amik a legtöbb pasinál kiverik a biztosítékot


Bálint, recepciós (33)

"Én hosszú távon nem tudnék együtt élni egy olyan nővel, akinek nem szeretem az illatát, vagy úgy látom, hogy nem ad maximálisan a higiéniára. Egyszer összejöttem egy csajjal, aki valami elképesztően büdös parfümöt használt, és az volt a mániája, hogy szex előtt a puncijára is fújt belőle egy kicsit. Amúgy is érzékenyebb az orrom az átlagnál, és nem értem, hogy a csajok miért szeretnek illatfelhőbe burkolózni, mert így elveszik a történetben a lényeg. Volt olyan afférom, hogy megismerkedtem egy fullos nővel egy koncerten, majd amikor smárolni kezdtünk, hirtelen szembesültem azzal az undorító szaggal, amit valószínűleg az este elfogyasztott fokhagymás kolbász okozott. Azóta óvatosabb vagyok, és az ilyen helyzetek előtt mindig kibontok a lány orra előtt egy csomag rágót, és őt is megkínálom."

Thinkstock
Thinkstock

András, könyvelő (45)

"Szerintem az embereknek különböző küszöbértékeik vannak az illatokat illetően, hisz néhányan még a legtisztább testszagot sem kedvelik, míg mások orrát nem zavarja az erősebb testszag sem. Számomra például a legizgalmasabb része a szexnek, amikor a csajom izzadtsága összekeveredik az enyémmel, és nincs erotikusabb dolog a világon, mint a vaginája édeskés illata. Ez szinte hipnotikus hatással van rám, ami nálam a bujasággal, az érzékiséggel és a vággyal egyenlő. Amikor szeretkezünk, imádom belélegezni minden egyes porcikájának az illatát, ami talán azért is van így, mert nagyon szeretem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.