A legmodernebb lánykérés - ez a jövő?

facebook Twitter lánykérés szerelem közösségi oldalak Jon Park
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalak nemcsak arra jók, hogy ismerkedj és híreket olvass, de akár a lánykérésben is segíthetnek. Csajok, rángassátok a monitor elé a pasijaitokat. Persze csak akkor, ha a közeljövőben férjhez mennétek!

Nem könnyű romantikus, kreatív és egyedi lánykéréssel előrukkolni manapság. Egy Jon Park nevű srácnak azonban sikerült. Tulajdonképpen semmi mást nem csinált, csak kihasználta a közösségi oldalak előnyeit. Na jó, a pasi egy kicsit bennfentes, mert a Facebooknál dolgozik, ráadásul párja, Genevieve Wong pedig a Twitter egyik alkalmazottja. Így azért könnyű, nem? A fiú eldöntötte, hogy stílusosan Twitteren kéri meg szerelme kezét. Átdobott neki egy videoüzenetet, amelyben kettejükről mutatott be közös fotókat. A videó végén a srác felteszi a lánynak a nagy kérdést, de már élőben. Szerintünk egyszerű, de nagyszerű ez a lánykérés.

Itt megnézheted a teljes videót, hátha ihletet kapsz tőle!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.